Son Dakika! Feribotta Yangın, İçerisinde 355 Kişi Var

Baltık denizinde içerisinde 355 kişi olduğu öğrenilen feribotta yangın çıktı.

Son Dakika! Feribotta Yangın, İçerisinde 355 Kişi Var
Son Dakika! Feribotta Yangın, İçerisinde 355 Kişi Var melek eren

Litvanya ordusu tarafından yapılan açıklamada içerisinde 355 kişi olduğu öğrenilen Feribotun Baltık denizinde motor dairesinde Patlama meydana geldiği ve ardından da yangın başladığı belirtildi.

355 KİŞİDEN 37’Sİ MÜRETTEBAT

Sputnik'e açıklama yapan Rusya Federal Deniz ve Irmak Taşımacılığı Ajansı'ndan bir temsilci Feribotta bulunan 355 kişiden 37’sinin mürettebat olduğunu söyledi. feribottan yapılan yardım çağrısı üzerine Litvanya ordusunun feribota yardım için bir helikopter gönderdiği ve Gerekirse 2 helikopter daha göndermek üzere hazır olduğu açıklandı. Ayrıca bölgeye Rusya ve litvanya'dan bir dizi geminin de yardım için Hareket ettiği gelen bilgiler arasında yer aldı. 

DANİMARKALI ŞİRKETE AİT

Yangın haberleri hemen ardından açıklama yapan Danimarkalı Danimarkalı 'Regina Seaways' şirketi kendilerine ait Feribotun yaşanan motor arızası nedeni ile 294 yolcusu ile birlikte Baltık denizinde mahsur kaldığını duyurdu. Alınan bilgilere göre feribot Litvanya'nın Klaipeda kentinden Almanya'nın Kiel şehrine gidiyordu.

YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ, YARALI YOK

Gelen son bilgiler değilse yangını söndürüldü ve feribotta yaralanan kimsenin olmadığı belirtildi. Rusya Federal Deniz ve Irmak Taşımacılığı Ajansı'ndan bir temsilcinin yine Sputnik'e verdiği bilgi de gemideki yolcuların tamamının güvenli bir yere tahliye edildiği yolcuların, mürettebatın kontrolünde olduğu ve bir panik havası yaşanmadığı belirtildi.

son dakika baltık denizi feribot yangın
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama