Son Dakika! El Bab’da Bomba Yüklü Araç Patlatıldı! Yaralılar Var

Suriye’nin Halep kentinin El Bab bölgesinde teröristler tarafından bomba yüklü araç infilak ettirildi. Meydana gelen patlamada ise ilk belirlemelere göre 1 kişinin hayatını kaybettiği, 5 kişinin de yaralandığı belirtildi. İşte detaylar…

Son Dakika! El Bab’da Bomba Yüklü Araç Patlatıldı! Yaralılar Var
Son Dakika! El Bab’da Bomba Yüklü Araç Patlatıldı! Yaralılar Var Hasan Vural Topbaş

Suriye’nin Halep kentinin El Bab bölgesinde teröristler tarafından bomba yüklü araç infilak ettirildi. Meydana gelen patlamada ise ilk belirlemelere göre 1 kişinin hayatını kaybettiği, 5 kişinin de yaralandığı belirtildi. İşte detaylar…

Suriye’nin El Bab bölgesinden son dakika haberi! Suriye’nin Halep kentinin El Bab bölgesinde teröristler tarafından bomba yüklü araç infilak ettirildi. Patlama ise yeni yapılmakta olan PTT binası ile polis merkezinin yakınlarında gerçekleşti. Saldırıyı ise üstlenen henüz olmadı. 

Meydana gelen patlamanın ardından ise bölgeye çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi ve ardından da bölgedeki yaralılar ilk müdahalelerinin ardından hemen hastaneye kaldırıldı. Patlama ile ilgili olaraksa ilk açıklama El Bab sivil Savunma Ekipleri Başkanı Halid El-Kiriz tarafından yapıldı. AA muhabirine bir açıklama yapan El-Kiriz, "Akşam yerel saate göre 19:00 sularında kent merkezinde şiddetli bir patlama yaşandı. Olay yerine gelen sivil savunma ekiplerimiz, saldırının bomba yüklü aracın infilak etmesi sonucu gerçekleştiğini tespit etti" ifadelerini kullandı. 

Ayrıca El-Kiriz, yaşanılan patlama sonrasında 1 sivilin hayatını kaybettiğini ve ayrıca da 5 sivilin yaralandığını dile getirdi.

son dakika son dakika haberleri haberler El Bab Suriye Halep el babda patlama bombalı araç dünya haberleri
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama