Son Dakika... “Amerika'ya Ölüm!”

Son Dakika haberi… Amerikalı İslam Milleti Teşkilatı'nın lideri Louis Farrakhan İran'a yaptığı dayanışma gezisi sırasında 'Amerika'ya ölüm!' sloganı attı.

Son Dakika... “Amerika'ya Ölüm!”
Son Dakika... “Amerika'ya Ölüm!” melek eren

Bu hafta ABD'nin İran'a yönelik yaptırımların yeniden yürürlüğe girmesinin ardından Amerika'nın önde gelen İslami lideri Louis Farrakhan’ın açıklamaları bir kez daha gündeme geldi. Yaptırımlar yürürlüğe girmeden hemen önce İran'a dayanışma gezisi düzenleyen Farrakhan “Amerika'ya Ölüm” sloganı attı. Farrakhan açıklamasında aynı zamanda “Amerika'da hiçbir zaman demokrasi olmadı” dedi. 

“AMERİKA’YA ÖLÜM” SLOGANI

İran'ın yarı resmi haber ajansi Mehr'de yer alan habere göre, İran Milli Uzlaşma Konseyi Sekreteri Muhsin Rezai ile bir görüşme gerçekleştiren Farrakhan, "Amerika'nın İran'a karşı komplo kurduğunu"  ifadelerini kullandı. Rezai ise 'İran halkına düşmanların nasıl komplo kurduğunu anlıyorum ve sizinle yan yana durup onların entrikalarını bozmak istiyorum" dedi. Amerika'ya karşı olduğu Anlaşılan İslami ile İder konuşmasında aynı zamanda ABD lilerin İran'ın Ezeli rakibi Suudi Arabistan'a desteklemesini lanetleyerek, "Allah Kuran'da bizlere birlik olun derken Şeytan Müslümanları birbirine kırdırmayı ve birbirlerini öldürmelerini amaçlar" dedi.

 

Louis Farrakhan iran abd açıklama son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama