Şok Olay! Tacizcilerin Anneleri Tacize Uğrayan Kızları Dövdü, 34 Yaralı

Hindistan'da kendilerinden o fotoğraf taciz eden erkekleri kaçıran kız çocukları tacizcilerin Anneleri tarafından dövülerek hastanelik edildi. Yaşanan olayla ilgili 6 erkek çocuğu Ve 3 kadın gözaltına alınırken ülkede Olay büyük tepki çekti.

Şok Olay! Tacizcilerin Anneleri Tacize Uğrayan Kızları Dövdü, 34 Yaralı
Şok Olay! Tacizcilerin Anneleri Tacize Uğrayan Kızları Dövdü, 34 Yaralı melek eren

Hindistan'da bir grup erkek çocuğu okul bahçesinde oyun oynayan kızları önce lafla tacizde bulundu Daha sonra da duvarlara cinsel içerikli yazılar yazdı.  Bunun üzerine yaşları 10 ve 16 arasında değişen kız çocukları birleşik erkek çocuklarını kaçırdı. Aralarında erkek çocukların Anneleri ve komşularının da bulunduğu 15 kişilik bir grup 20 dakika kadar sonra ellerinde sopalar ve Demir çubuklarla Yurdu basarak 34 kız öğrenciyi hastanelik etti. Olayın ardından 6 erkek çocuğu Ve 3 kadının gözaltına alındığı öğrenildi.

BİR GRUP ERKEK ÇOCUĞU KIZ ÇOCUKLARINA LAF ATTI

Hindistan polis yetkililerinin verdiği bilgiye göre cumartesi akşamı Triveniganj kasabasında yaşanan olayda bir grup erkek çocuğu Okulun bahçesinde oyun oynayan kız çocuklarına laf attı ve duvarlara cinsel içerikli yazılar yazdı.

KIZ ÖĞRENCİLER, TACİZCİLERİ KAÇIRDI

Bunun üzerine yaşları 10 ile 16 Arasında değişen kız çocukları birleşerek kendilerine laf atan erkek çocuklarını kaçırdı.

TACİZCİLERİN ANNELERİ, KIZ ÇOCUKLARINI DÖVDÜ

Olayın görgü tanıklarının verdiği ifadeleri göre aralarında çocukların Anneleri ve komşuların da bulunduğu 15 kişilik bir grup 20 dakika kadar sonra ellerinde sopalar ve demir çubuklarla kız öğrencilerin kaldığı Yurdu bastı.

"SAÇLARIMIZDAN TUTUP YERDE SÜRÜKLEDİLER"

Kadınların saldırısına uğrayan Gudia adlı bir öğrenci, "Bizi saçlarımızdan tutup yerlerde sürüklediler. Elbiselerimizi, parçaladılar. Hepimiz korku içinde çığlıklar atıyorduk" ifadelerini kullandı. Olaydan sonra kız öğrenciler hastanede tedavi altına alınırken hepsinin durumu hafif olduğu öğrenildi.

SALDIRI ÜLKEDE TEPKİYE NEDEN OLDU

Yaşanan olay Hindistan'da ertesi gün bir yürüyüşle protesto edilirken eğlenceler okullarda daha fazla güvenlik önlem alınmasına ve saldırganların cezalandırılmasını istedi. Konu hakkında açıklama yapan bir polis yetkilisi ise okulun etrafına yüksek bir duvar öleceğini açıkladı.

 

hindistan taciz son dakika kız çocukları
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama