ŞOK! Kadın: “20 Hayaletle İlişkiye Girdim, Şu Anda da Bir Hayaletle Yaşıyorum”

Bir televizyon programına çıkan kadın 20 hayalet de birlikte olduğunu öne sürerek Şu anda da aralarından birisi ile nişanlandığını iddia etti. Canlı yayına çıkan genç kadın şu anda hayalet sevgisi ile evlenmek ve ondan bir çocuk sahibi olmak istediğini söyledi.

ŞOK! Kadın: “20 Hayaletle İlişkiye Girdim, Şu Anda da Bir Hayaletle Yaşıyorum”
ŞOK! Kadın: “20 Hayaletle İlişkiye Girdim, Şu Anda da Bir Hayaletle Yaşıyorum” melek eren

İngiltere'de bir TV programına katılan Amethyst Realm isimli İngiliz kadın programda nişanlısına bir hayalet de aldattığını ve ondan sonra da en az 20 Paranormal oluşumla Bu doğaüstü ilişkisinin sürdüğünü iddia etti. Programda yaptığı açıklamalarla herkesi şok eden kadın şu anda Bir Hayal et de birlikte yaşamaya devam ettiğini öne sürdü. 9 Aydın hayalet sevgilisi ile birlikte olduğunu ve kutlama için İngiltere'deki Wookey Hole Mağaraları'na gittiklerini söyleyen kadın hayaletin burada kendisine evlenme teklif ettiğini öne sürdü.

ARALARINDA NİŞAN YAPTILAR

Genç kadın The Sun'a yaptığı açıklamada "Dizlerinin üstüne çökme gibi bir durum olmadı. Çünkü onun dizleri yok. Fakat ilk kez sesini duymuştum. Gerçekten sesini duyabiliyordum bu harikaydı. Derin, seksi ve gerçekti."  ifadelerini kullandı.  30 yaşında olduğunu iddia ettiği sevgilisi ile şubat ayında Avustralya gezisi sırasında tanıştığını söyleyen kadın "İş seyahatindeydim ve yeni bir ilişkiye başlamak aklıma gelecek en son şeydi. Sonra bir gün çalılardan yürüyüp doğanın keyfini çıkarırken birden bu inanılmaz enerjiyi hissettim; Yeni bir sevgili gelmişti..."  diye konuştu. Bu olağan dışı ilişkisini ailesinin ve arkadaşlarının da kabul ettiğini söyleyen kadın mutlu günü için bir Pagan merasimi yapmayı düşündüğünü dile getirdi. Kadın açıklamasının devamında, "Bazen, hareket ettirildiğimi hissediyorum."  diyerek "Hayalet sevgililerimle tattığım orgazmlar sıradan erkeklerle yaşadığımdan çok daha tatmin edici oldu."  ifadelerini kullandı.

 

ingiltere hayalet hayaletle birlikte yaşayan kadın son dakika şok
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama