Komşusunun İneğine Tecavüz Ederken Yakalanan Sapık, Linç Edilmemek İçin Yalvardı

Komşusunu ineğine tecavüz ettiği sırada suçüstü yakalanan sapık linç edilmek için yalvardı. Kenya'da yaşanan olayda John Mwaura, kendisine kadınlardan AIDS bulaşmasından korktuğu için ile tecavüz ettiğini söyledi.

Komşusunun İneğine Tecavüz Ederken Yakalanan Sapık, Linç Edilmemek İçin Yalvardı
Komşusunun İneğine Tecavüz Ederken Yakalanan Sapık, Linç Edilmemek İçin Yalvardı melek eren

Komşusunu ineğine tecavüz ettiği sırada suçüstü yakalanan sapık linç edilmek için yalvardı. Kenya'da yaşanan olayda John Mwaura,  kendisine kadınlardan AIDS bulaşmasından korktuğu için ile tecavüz ettiğini söyledi.

Yalnız olduğu için ve kadınlardan AIDS kalmaktan korktuğu için en iyi tecavüz ettiğini iddia eden adamın yakalayan kızgın çete öldüresiye dövdü.  Kenya'nın Murunyu köyünde bu olayla birlikte 5. kez birine tecavüz eden hayvan sapığı yakalandı. Yakalanan sapık "Beni öldürmeyin lütfen. Size teslim olup ineğe verdiğim zararı öderim." diye kendini savunarak bir de üstüne "bu ilk seferim değildi. Daha önce bundan başka 4 tane daha inekle ilişki yaşadım."  sözleri ile yaptığı sapıklığı itiraf etti.  Kenya'da bu olayla birlikte yaşanan 5 hayvan tacizi oldu. Daha önce Mart ayında polis ölü 2 koyunu tecavüz eden bir adamı bir çetenin liderinin Elinden kurtarmıştı. Henüz 2 hafta önce de annesinin keçilerini tecavüz eden 35 yaşındaki adam yakalanıp tutuklanmıştı.

 

kenya inek ineğe tecavüz son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama