Kayıp Interpol Başkanı Hakkında Flaş İddia

Interpol Başkanı Meng Hongwei, 29 Eylül Cumartesi günü Fransa'dan Çin'e gitmiş ve bir daha da kendisinden haber alınamamıştı. Kayıp Interpol Başkanı Meng Hongwei’nin Çin hükümeti tarafından gözaltına alındığı iddia edildi.

Kayıp Interpol Başkanı Hakkında Flaş İddia
Kayıp Interpol Başkanı Hakkında Flaş İddia melek eren

29 Eylül tarihinden bu yana Kayıp olan Interpol'un başkanı Meng Hongwei hakkında Hong Kong merkezli South China Morning gazetesi Flash bir iddiayı gündeme getirdi. Gazetenin iddiasına göre İnterpol başkanı yine ayak basar basmaz pekini yetkililer tarafından soruşturmak üzere gözaltına alındı.

Gazeteye bazı kaynaklara dayandırdığı bu bilgi de Hongwei'nin neden soruşturulduğuna ya da nerede tutulduğuna ilişkin ise herhangi bir bilgi vermedi. Kayıp İnterpol başkanı için Çinli yetkililer dan herhangi bir açıklama gelmedi. Fransa İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada ise Çinli yetkililerle karşılıklı görüşmelerin devam ettiği belirtildi. 

İLK DEFA BİR ÇİNLİ BAŞA GELDİ

Fransa'nın Lyon kentinde bulunan uluslararası Polis Teşkilatının başına Meng'in seçilmesi ile birlikte ilk defa bir Çinli başkanı oldu. Daha önce konu hakkında yapılan açıklamalarda kayıt başvurusu Hongwei'nin eşinin yaptığı belirtilmişti.

 

Kayıp olan Interpol BAŞKANI kayıp interpol başkanı Çin son dakika Kayıp Interpol Başkanı Meng Hongwei
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama