Kanınız Donacak! Suudi Büyükelçiliği 'Ülkeyi Terk Edin' Dedikten Sonra…

Bütün dünyada Cemal Kaşıkçı Olayının yankıları devam ederken, ABD'nin New York kentinde kan donduran bir haber daha geldi. New York'ta 2 Suudi kız kardeş Hudson Nehri kıyısında ölü bulundu. Cesetlerin bulunmasından bir gün önce ile ilgili konuşan Suudi kız kardeşlerin annesi Suudi Arabistan’ın Washington Büyükelçiliği’nden "ülkeyi terk edin" telefonu aldıklarını öne sürdü.

Kanınız Donacak! Suudi Büyükelçiliği 'Ülkeyi Terk Edin' Dedikten Sonra…
Kanınız Donacak! Suudi Büyükelçiliği 'Ülkeyi Terk Edin' Dedikten Sonra… melek eren

ABD basınında yer alan haberlere göre 16 yaşındaki Talha ve 22 yaşındaki rotana isimli iki Suudi kız kardeş Ağustos ayından bu yana kayıptı. Geçtiğimiz hafta iki kız kardeşin cesedi bir Virginia'daki evlerinden 225 kilometre uzakta bulunan New York'taki Hudson Nehri'nin kenarında bulundu. Günler sonra kimlikleri belirlenen iki kız kardeşin yüz yüze gelecek şekilde birbirlerine bağlandığı öğrenilirken olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri kızların kıyafetlerinin üzerinde olduğunu ve herhangi bir boğuşma ya da darbe izi olmadığını açıkladı.

"ABD'Yİ TERK EDİN"

New York polisi tarafından yapılan açıklamada Tala ve Rotana isimli iki kız kardeşin annelerinin Cesetler bulunmadan bir gün önce Suudi Arabistan'ın Washington Büyükelçiliği’nden bir telefon aldığını iddia etti. İddiaya göre gelen telefonda yetkili kurullarının ABD den siyasi sığınma talep ettiği ve göçmen statülerinin tehlikeye girdiğini belirterek ailenin ABD yi terk etmesini istedi. Kız kardeşleri hakkında daha fazla bilgi toplanması için New York polisi tarafından yapılan açıklamada Virginia'ya dedektif gönderdiği belirtildi.

abd new york iki suudi kız kardeş ceset son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama