İsveç'te İşlenen İlk Namus Cinayetinin Faili Olan Türk Baba Serbest Bırakıldı

İsveç'te 2002 yılında Türk asıllı cani baba kızını öldürmüş ve konu İsveç basınında ülkedeki ilk namus cinayeti olarak işlenmişti. 2002 yılında kızını öldüren Türk asıllı Baba cezasının 3'te 2'sini bitirdi için serbest kaldı.

İsveç'te İşlenen İlk Namus Cinayetinin Faili Olan Türk Baba Serbest Bırakıldı
İsveç'te İşlenen İlk Namus Cinayetinin Faili Olan Türk Baba Serbest Bırakıldı melek eren

İsveç'te 2002 yılında Türk asıllı cani baba kızını öldürmüş ve konu İsveç basınında ülkedeki ilk namus cinayeti olarak işlenmişti.  2002 yılında kızını öldüren Türk asıllı Baba cezasının 3'te 2'sini bitirdi için serbest kaldı.

İsveç'te 2002 yılında kızını öldüren Türk asıllı şahıs cezasının 3'te 2'sini bitirdiği için serbest bırakıldı. İsveç basını o dönem konuyu ülkedeki ilk namus cinayeti olarak işlemişti.

ARKADAŞLARININ KIŞKIRTMASIYLA KIZINI ÖLDÜRMÜŞTÜ
İsveç'in Uppsala şehrinde 2002 yılında Fadime Şahindal babası tarafından arkadaşlarının kışkırtması sonucu öldürülmüştü. Evlat katili olan Türk asıllı Rahmi Şahindal'a İsveç Svea Temyiz Mahkemesi, ömür boyu hapis cezası vermişti. Mahkeme tarafından Bu ceza 2015 yılında 24 yıla indirilirken Camii Baba Ceza'nın 3'te 2'sini çektiği için 28 Ağustos tarihinde serbest bırakıldı.

GENÇ KIZ, İSVEÇLİ BİR GENCE AŞIK OLDUĞU İÇİN ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ
Fadime Şahindal İsveçli Bir genci aşık olduğu için 2002 yılında 26 yaşındayken bir sivil toplum kuruluşunda çalışmak üzere Kenya’ya gitmesine bir hafta kala annesi ve Kız Kardeşleri ile gizlice vedalaştığı sırada babası tarafından öldürülmüştü. Mahkemede ifade veren Camii Baba Rahmi Şahin de al kızını öldürme sebebi olarak kızının İsveçli birisiyle birlikte olması ve ailesi hakkında basına açıklamalarda bulunması olduğunu söylemişti.

 

isveç namus cinayeti cani baba türk asıllı baba
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama