İddia Doğruysa Yer Yerinden Oynar! Arkasında Prens Selman Var!

Londra Merkezi İran uluslararası televizyonun arkasındaki gücün Prens Selman ve Suudi Kraliyet danışmanı Suud el Kahtani'nin olduğu iddia edildi.

İddia Doğruysa Yer Yerinden Oynar! Arkasında Prens Selman Var!
İddia Doğruysa Yer Yerinden Oynar! Arkasında Prens Selman Var! melek eren

İngiltere merkezli İran uluslararası televizyonunun yöneticisi Prens Selman a yakın bağlantıları olan Suudi Arabistan'da bir işadamının ve gizli bir offshore varlığından finanse edildiği iddia edildi.

İFŞA İLE YER YERİNDEN OYNAR

Yapılan bu ifşa ile birlikte İran uluslararası TV'nin editoryal bağımsızlık ile ilgili kaygıların ve Londra'da faaliyet gösteren Suudi bağlantılı Birçok TV istasyonuna dair korkuların artması bekleniyor. Birçok kaynaklı Guardian'a yaptığı açıklamada Çok sayıda kişinin gazeteci Kemal Kaşıkçı cinayetinden sorumlu olduğuna inandığı Prens Muhammed'in İran uluslararası televizyonun arkasındaki güç olduğunu iddia etti. Televizyon kanalı şu anda Londra'nın batısında Hounslow semtinde bulunan Chiswick’te faaliyet göstermeye devam ediyor. Ayrıca televizyon kanalı da parasını Suudi Kraliyet mahkemesinden aldığı iddialarını reddetmedi. Geçen yıl Medya sahnesine birdenbire çıkan İran televizyonunun 100 kişilik güçlü personel oğlunun birçoğunu ödenen ve sık sık ödenenler iki katına çıkartılan Cömert maaşların finansal kaynağı merak ediliyordu. Kaynaklar gazeteye yaptıkları açıklamada aynı zamanda prensin Kraliyet danışmanı Suud el Kathani'nin İran uluslararası televizyonun arkasındaki güçlerden biri olduğunu öne sürdü.

iran iran uluslararası televizyonu londra prens selman
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama