Herkes Şokta! 14 Kişinin Daha Cansız Bedeni Bulundu

ABD'nin Kaliforniya eyaletinin kuzeyinde başlayan orman yangınları nedeniyle hayatını kaybeden 14 kişinin daha cansız bedeni bulundu. Böylece yangında hayatını kaybedenlerin sayısı 23’e yükseldi.

Herkes Şokta! 14 Kişinin Daha Cansız Bedeni Bulundu
Herkes Şokta! 14 Kişinin Daha Cansız Bedeni Bulundu melek eren

ABD'nin California eyaletinde başlayan orman yavrusu bunların da ölenlerin sayısı 23 yükseldi. Basın açıklaması yapan Butte Bölgesi Şerifi Kory Honea, Kaliforniyanın kuzeyindeki San Francisco nun yaklaşık 290 kilometre kuzeydoğusunda bulunan Paradise Kasabası ve civarını etkisi altına alan yangında 14 kişinin daha cesedinin bulunduğunu toplam Can kaybının 23a yükseldiğini söyledi.

Eyalet tarihinin en yıkıcı yangını Sierra Nevada Dağları eteklerinde perşembe günü başlamıştı. Amerika'da en çok can kaybının yaşandığı 3 büyük yangın olan bu Yangın rüzgarın etkisiyle yayılmaya devam ediyor. 404 kilometrelik bir alanı olan yangınlar nedeniyle başta Paradise Kasabası olmak üzere bölgedeki yaklaşık 7 bin yapıda hasar meydana geldi. Diğer Yandan yangın güneyde bulunan Los angeles'ın batısındaki Malibu sayesinde sararken eyalet genelinde toplam 300000 kişiye tahliye emri verildiği öğrenildi. 

TRUMP'TAN YANGIN AÇIKLAMASI

Yangınla ilgili ABD Başkanı Donald Trump da Twitter hesabından açıklama yaptı.Donald Trump açıklamasında, "Kalbimiz bu yangınlarla savaşan itfaiye görevlileri, tahliye eden halk ve  hayatını kaybedenlerin aileleriyle. Yangındaki hasar felaket düzeyde. Tanrı herkesi kutsasın." ifadelerini kullandı.

 

ABD Kaliforniya yangın son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama