Gerginlik Giderek Tırmanıyor! Gözler Kudüs'e Çevrildi, Bugün Yarın...

ABD Başkanı Donald Trump'ın Geçtiğimiz aylarda Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma kararının ardından Yarın Tel Aviv’de bulunan ABD Büyükelçiliği Kudüs'e taşınacak. Bu gelişmeden dolayı kentte gerginlik hat safhada. udüs caddelerinde bulunan ABD ve İsrail bayraklarının yanı sıra motosikletli bazı gruplar da caddelerde bayrak taşıyarak adeta gövde gösterisi yaptı.

Gerginlik Giderek Tırmanıyor! Gözler Kudüs'e Çevrildi, Bugün Yarın...
Gerginlik Giderek Tırmanıyor! Gözler Kudüs'e Çevrildi, Bugün Yarın... melek eren

ABD Başkanı Donald Trump'ın Geçtiğimiz aylarda Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma kararının ardından Yarın Tel Aviv’de bulunan ABD Büyükelçiliği Kudüs'e taşınacak.  Bu gelişmeden dolayı kentte gerginlik hat safhada.  udüs caddelerinde bulunan ABD ve İsrail bayraklarının yanı sıra motosikletli bazı gruplar da caddelerde bayrak taşıyarak adeta gövde gösterisi yaptı.

Sadece saatler sonra ABD'nin Tel Aviv’de bulunan Büyükelçiliği Kudüs'te taşınacak.  üyükelçinin taşınacağı cadde üzerinde İsrail ve ABD bayrakları asılırken,  büyük bilboardlara da "Siyon dostu Trump" ve "Trump İsrail'i büyük yaptı"  şeklinde Pankartlar asıldı.

GERGİNLİK TIRMANIYOR
ABD'nin Kudüs tekerleğini taşıyacağı binanın bulunduğu cadde ve Doğu Kudüs'teki Eskişehir çevresine İsrail polisi tarafından ilave ekipler yerleştirildi.  Caddelere İsrail ve ABD bayraklarının olmasının yanısıra motosikletli bazı grupların da ellerinde benzer bayraklarla caddelerde tur atması ve gövde gösterisi yapması gerginliklere neden oldu. 

TRUMP TELEKONFERANS YÖNTEMİ İLE KATILACAK
ABD Büyükelçiliği’nin açılış törenine katılmak için ABD başkanının kızı Ivanka Trump ile damadı ve danışmanı Jared Kushner'in de aralarında bulunduğu ABD heyeti açılış törenine katılmak için İsrail'e geldi.  ABD başkanı Trump'ın da açılışa Telekonferans sistemi ile katılması bekleniyor.

ABD ABD büyükelçiliği Tel aviv Kudüs israil filistin
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama