Genç Manken Havalimanında Fena Yakalandı

Havalimanı tarafından durdurulan genç mankenin bavulları arandı. Yapılan aramada bavulların içerisinde heykel bulunurken heykellerin kırılması ile gerçek ortaya çıktı.

Genç Manken Havalimanında Fena Yakalandı
Genç Manken Havalimanında Fena Yakalandı melek eren

Çek uyruklu manken Tereza Hluskova,  Pakistan Lahore'dan Birleşik Arap Emirlikleri'nin Abu Dabi kentine uçmaya hazırlandığı sırada polis ekipleri tarafından durduruldu. Çek manken seyahate başlamadan önce gizemli bir buluşma gerçekleştirdi.

10 YIL HAPİS CEZASI ALABİLİR

İngiltere'nin Manchester kentinde sahte bir fotoğraf stüdyosunda bir erkekle buluşan 22 yaşındaki genç manken Pakistan'da yakalandığı için 10 yıllık bir hapis cezası ile karşı karşıya. Mahkemeye çıkarıldıktan sonra gözyaşları içerisinde tahliyesini isteyen kadın Noel tatilini ailesi ile birlikte geçirmek istediğini ve bu hayalleriniN suya düştüğünü söyledi. Genç manken henüz suçlu bulunmadı Fakat duruşmaları sürekli erteleniyor. Pakistan yasalarına göre 10 kilogramını üzerinde uyuşturucuyla yakalananlar idamla yargılanıyor. Havalimanında durdurulduktan sonra valiz üzerinde yapılan aramada 1.1 milyon dolarlık uyuşturucu çıkan kadının kendisine Komplo kurulduğunu savunduğu öğrenildi. İçerisinde hediyeler olan bavulların kendisine verildiğini söyleyen kadın içinde eroin gizli olduğunu bilmediğini iddia ediyor. Genç manken için terör saldırısı tehdidinde bulunan bir erkek Geçtiğimiz ay 3 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. İngiliz basınına göre manken bu yönde daha önce de seyahatler yaptı.

 

son dakika genç manken havalimanı uyuşturucu pakistan
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama