Gece Bekçisi Gizemli Seslerin Peşine Düştü, Alt Katı Kontrol Edince Gördükleri Karşısında “Aman Tanrım” Diyerek Kaçmaya Başladı

Stadyumda gece bekçisi olarak çalışan adam, alt kattan sürekli sesler gelmesi üzerine dayanamadı ve cep telefonu ile odaya girdi. Soyunma odasındaki ürkütücü manzaraya Tanık olan adam çığlık çığlığa kaçtı.

Gece Bekçisi Gizemli Seslerin Peşine Düştü, Alt Katı Kontrol Edince Gördükleri Karşısında “Aman Tanrım” Diyerek Kaçmaya Başladı
Gece Bekçisi Gizemli Seslerin Peşine Düştü, Alt Katı Kontrol Edince Gördükleri Karşısında “Aman Tanrım” Diyerek Kaçmaya Başladı melek eren

Stadyumda gece bekçisi olarak çalışan adam,  alt kattan sürekli sesler gelmesi üzerine dayanamadı ve cep telefonu ile odaya girdi.  Soyunma odasındaki ürkütücü manzaraya Tanık olan adam çığlık çığlığa kaçtı.

Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te bulunan Tomas Adolfo Duco Stadyumu'nda gece bekçiliği yapan Raul Arguello isimli adam, Kaydettiğim video ile bir anda ülke gündemine oturdu.  Cep telefonu kamerası ile girdiği odadaki görüntüleri kaydeden adam ülkede stadyumda hayalet mi var sorularının sorulmasına neden oldu.

"BANA İNANMALARI İÇİN KAYDEDECEĞİM"
Genç adam her gece alt kattan sesler duyması üzerine o gece saat 11 sularında elinde cep telefonu kamerası açık olarak odaya girdi.  Kayıtta aynı şeyi 3 defa duyduğunu söyleyen adam, "Neler olduğunu bilmiyorum ama insanların bana inanmaları için bunu filme çekeceğim" dedi. 

DUVARDAN GÖLGE GEÇTİ
Elinde cep telefonu ile alt kata inmeye başlayan adam ilerledikçe sesini Soyunma odasından geldiğini anladı.  Soyunma odasının kapısı her şekilde sürekli olarak açılıp kapanıyordu.  Adam daha fazla dayanamayarak bir anda odaya daldı ancak karşısında hiç kimseyi göremedi.  İşte tam da bu sırada adam boş odayı kameraya alırken bir anda gölge geçti. 

"AMAN TANRIM"
"İçeride kimse yok, ses yüzünden 3. defa buraya geldim ama yine hiçbir şey yok" Derken bir anda duvarda Gölgeyi gören adam,  "Aman tanrım gitmek istiyorum" diyerek odadan kaçmaya başladı.  Yaşadığı ürkütücü onların ardından görüntüleri internete yükleyen adam stadyumda yaşananlar için yetkililerden bir açıklama bekliyor.

İşte o görüntüler;

arjantin stadyum hayalet dünya
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama