Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’dan Suudi Prense Ayar

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel macron G-20 zirvesinde Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman ile ayaküstü konuştu.

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’dan Suudi Prense Ayar
Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’dan Suudi Prense Ayar melek eren

Dünya liderlerinin katıldığı Arjantin'in başkenti Buenos aires'te düzenlenen G-20 zirvesi'ne katılan Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel macron ayaküstü Suudi Veliaht Prens ile konuşarak gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetine ilişkin yürütülen soruşturmaya uluslararası uzmanları dahil etmesini istedi.

MACRON'DAN SERT UYARI

Macron'un ayaküstü yaptığı sohbet sırasında cinayeti ile ilgili talebi üzerine Selman, "endişelenme, endişelenme"  sözleri ile karşılık verdi. Suudi prensin Bu sözlerine sinirlenen Macron durumun ciddiyetini gösteren bir nitelikte, "nasıl endişelenmem tabi ki endişelenirim, beni hiç dinlemiyorsun bile"  diyerek Veliaht Prensi uyardı. Veliaht Prens ise "Seni dinleyeceğim" sözleri ile karşılık verdi. Ayaküstü sohbet etti Macron'un "Ben kendi dünyamın insanıyım" sözleri ile bitirdiği öğrenildi. Ayrıca Macron'un konuşma sırasında Suudi Veliaht Prens Yemen konusunda da siyasi sürece geçilmesi gerektiğini söylediği öğrenildi.

 

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel macron G-20 zirvesi Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman cemal kaşıkçı cinayeti
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama