Flaş! Obama'ya 'O….. Çocuğu' Diyen Duterte Üzgünüm, Affet

Filipinler devlet başkanı Rodrigo Duterte, daha önce 2 defa 'o..... çocuğu' diye küfür ettiği Amerika Birleşik Devletleri'nin eski başkanı Barack obama'dan Bu kez özür diledi.

Flaş! Obama'ya 'O….. Çocuğu' Diyen Duterte Üzgünüm, Affet
Flaş! Obama'ya 'O….. Çocuğu' Diyen Duterte Üzgünüm, Affet melek eren

Filipinler devlet başkanı Rodrigo Duterte,  daha önce 2 defa 'o..... çocuğu' diye  küfür ettiği Amerika Birleşik Devletleri'nin eski başkanı Barack obama'dan Bu kez özür diledi.

Herkese küfür etmesi ile tanınan Filipinler devlet başkanı Rodrigo Duterte,  Obama için o sözleri sarf ettiği yine üzgün olduğunu belirterek, Obama'ya ''Ben sen affettim, sen de beni affet''  çağrısında bulundu. Filipinler Devlet Başkanı Rodrigo Duterte dünya genelinde hakkında gündeme gelen binlerce yargısız infaz suçlamasıyla tanınırken daha önce ilişkilerinin kötü olduğu Amerika ile Donald trump'ın başkanlığından sonra ilişkilerini düzeltmişti. Duterte, ilişkilerin düz vermesinin ardından eski muhatabı Amerika Birleşik Devletleri eski başkanı Obama'ya karşıda yumuşadı.

DEFALARCA KÜFÜR ETMİŞTİ
Duterte,Barack Obama'nın Başkanlığı sırasında kendisine yöneltilen eleştirilere çok sert yanıt vermiş ve ABD ile ile ilişkilerini bozma yoluna gitmişti. Şu anda İsrail ziyaretinde bulunan Duterte,  bu ziyaret sırasında Obama'yı anmadan edemedi.  Filipin kökenlilerle Kudüs'te düzenlenen bir toplantıda bir araya gelen Duterte, trump'ın kendisiyle aynı dilden konuşan bir dost olduğunu belirterek, ''Obama sen de artık bir sivil olduğuna göre belirtmem uygun olur, o sözleri söylediğim için üzgünüm.'' ifadelerini kullandı.  Obama'ya 2016 yılında 2 defa 'o….. çocuğu'  diyerek hakaret eden   Filipinler lideri, bu defa eski kız arkadaşları gibi Obama'yı da affettiğini ve bu nedenle özür dilediğini söyledi.

Filipinler devlet başkanı Rodrigo Duterte obama özür son dakika kudüs
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama