Evinde Misafir Ettiği Hemşehrisini Karısının Yanında Basınca Cinsel Organını Doğradı

Tayland'da ustabaşı, Evinde misafir ettiği hemşerisine içki almak için evden çıktı. Ustabaşı eve geri döndüğünde misafirin karısının yanında çıplak halde bulunca sokak ortasında cinsel organını doğradı. Hastaneye kaldırılan Adamın cinsel organının köpekler tarafından yenildiği öğrenildi.

Evinde Misafir Ettiği Hemşehrisini Karısının Yanında Basınca Cinsel Organını Doğradı
Evinde Misafir Ettiği Hemşehrisini Karısının Yanında Basınca Cinsel Organını Doğradı melek eren

Tayland'da ustabaşı, Evinde misafir ettiği hemşerisine içki almak için evden çıktı.  Ustabaşı eve geri döndüğünde misafirin karısının yanında çıplak halde bulunca sokak ortasında cinsel organını doğradı. Hastaneye kaldırılan Adamın cinsel organının köpekler tarafından yenildiği öğrenildi.

Tayland'da yaşanan korkunç olayda bir fabrikada Ustabaşı olarak çalışan adam hemşerisi Suwit Thipjantha'nın evinde misafir olarak kalmasına izin verdi. Evinde misafir ettiği adama içki almak için evden çıkan adam eve döndüğünde adam ve karısını bastı.  Öfkeli adam, karısının yanında bastığı Adamın cinsel organına meyve bıçağı ile doğradı.

HEMŞEHRİSİNİN EVİNDE KALMASINA İZİN VERDİ
Tayland bu haberle çalkalanıyor. Permsak Petprasert isimli adam kendisi ile aynı yerden olan Suwit Thipjantha'yı evinde misafir ettikten sonra Adamın cinsel organını doğradı. İddiaya göre olay,  cumartesi günü meydana geldi. İki adam bir Başka arkadaşları ile birlikte Evde içki içmeye başladı. Permsak ve diğer adam,  daha sonra biraz daha içki almak için evden dışarıya çıktı. Permsak alışveriş yaptıktan sonra eve dönerken evinden koşarak kaçan eşini ve arkasından şortla gelen Suwit'i gördü.  Suwit'i yakalayan ustabaşı,  adamı Yeniden eve götürerek cinsel organını meyve bıçağı ile doğradı. 

CİNSEL ORGANI KÖPEKLER YEDİ
Olaya Tanık olan komşuların ihbarı üzerine bölgeye gelen yetkililer kesilen cinsel organı bulamadı. Polis yerel basına yaptığı açıklamada cinsel organı büyük ihtimalle bir köpeğin götürmüş veya yemiş olabileceğini söyledi. Olaydan sonra tutuklanan adamın 52 yaşındaki eşi sarhoş olan adamın kendisine uyurken yatak odasında saldırdığını öne sürdü.

tayland cinsel organ saldırı son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama