Dünyada İlk! Eşcinsel Çift, Aynı Çocuğa Birlikte Hamile Kaldı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas eyaletinde Eşcinsel oldukları öğrenilen çift dünya genelinde ilk defa doğumu için aynı çocuğu hamilelik döneminde birlikte taşıyan insanlar olarak Tıp tarihine geçti.

Dünyada İlk! Eşcinsel Çift, Aynı Çocuğa Birlikte Hamile Kaldı
Dünyada İlk! Eşcinsel Çift, Aynı Çocuğa Birlikte Hamile Kaldı melek eren

Ashleigh and Bliss Coulter isimli eşcinsel çift, Şu anda 5 aylık olan oğulları Stetson ile oldukça mutlu bir hayat sürüyor. Fakat çift bu süreci kolay geçirmedi. Dünyada eşcinsel çiftlerden Sadece biri biyolojik olarak hamileliği yaşıyor. Fakat bu çift 'İki taraflı Zahmetsiz Tüp Bebek' (Effortless Reciprocal In Vitro Fertilization' ya da kısa adıyla 'ER-IVF' denilen Yöntemle her iki kadında döllenme sonrası oğullarını fiziksel olarak bedenlerinde taşıdı.

NEDEN VE NASIL?

Yaşanan Bu olayda çiftlerden biri kendi biyolojik çocuğunun olmasını isteyen fakat hamile kalmak istemeyen taraf oldu. Tokat bir kadın olarak anne ve çocuk arasındaki fiziksel bağın kurulmasına önem veren kadın Doğum uzmanı Doktor Kathy Doody'nin Ortaya böyle bir fikir atmasıyla buna karar verdi. Pozisyonlar 2016 yılında başlarken yöntemin nasıl işleyeceği gün gün belirlendi ve çift hamilelik ve doğuma hazırlandı.

 

abd eşcinsel çift bebek son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama