Bütün Dünya Bu Kızı Konuşuyor! Ailesinden Kaçmak İsterken Mahsur Kalan Suudi Kız

Twitter'da pasaportumun fotokopisini paylaşarak dünya genelinde Gündem olan 18 yaşındaki Rahaf Muhammed el Kunun, Tayland'ın başkenti Bangkok'ta bekletilirken iade edilme endişesi taşıyor. Suudi Arabistan'daki ailesinden kaçan genç kız ülkesine dönmesi durumunda ailesinin kendisini öldüreceğini söylüyor. Tayland polisi ise Kuveyt'te tatil yaparken bankog’a uçan El Kunun'un evlilikten kaçtığını söylüyor.

 Bütün Dünya Bu Kızı Konuşuyor! Ailesinden Kaçmak İsterken Mahsur Kalan Suudi Kız
 Bütün Dünya Bu Kızı Konuşuyor! Ailesinden Kaçmak İsterken Mahsur Kalan Suudi Kız melek eren

Suudi Arabistan vatandaşı Rahaf Muhammed el-Kunun, Ailesinden kaçmak isterken pasaportuna Bir Suudi yetkili tarafından el konulduğunu ve bankong havalimanında mahsur kaldığını sosyal medya hesabından duyurdu. Ailesiyle birlikte Kuveyt'te tatil yaparken iki gün önce Uçağa binip kaçan genç kadın bankong üzerinden Avustralya'ya gitmeye çalışıyordu. BBC açıklama yapan genç kadın zorla Suudi Arabistan'a gönderirim Ailesi tarafından öldürülmekten korktuğunu söyledi.

TAYLAND POLİSİ: EVLİLİKTEN KAÇIYOR

Tayland polisi ise yaptığı açıklamada genç kadının evlilikten kaçtığını iddia etti. BBC açıklama yapan General Surachate Hakparn, Genç kadının Tayland vizesi olmadığı için ülkeye girişine izin verilmediğini ve yetkililerin genç kadının taylanda uçtuğu Kuveyt havayolları ile Suudi Arabistan'a gönderilmek için iade sürecinin başlatıldığını belirtti. Genç kadını Suudi yetkililer tarafından pasaportuna erik olduğu iddiasından ise haberi olmadığını söyledi.

son dakika haber tayland dünya son dakika haberi suudi arabistan
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama