Anoreksiya Hastası Kadın 17 Kiloya Kadar Düştü

Anoreksiya hastası olan Kristina Karyagina'ya doktorlar tedavi edilmezse yakında öleceğini söyledi. Ünlü televizyon yıldızı ve eski anoreksiya hastası Maria Kokhno, 17 kiloya kadar düşen genç kadına yardım elini uzattı.

Anoreksiya Hastası Kadın 17 Kiloya Kadar Düştü
Anoreksiya Hastası Kadın 17 Kiloya Kadar Düştü melek eren

Anoreksiya hastası olan Kristina Karyagina'ya  doktorlar tedavi edilmezse yakında öleceğini söyledi. Ünlü televizyon yıldızı ve eski anoreksiya hastası Maria Kokhno,  17 kiloya kadar düşen genç kadına yardım elini uzattı.

Ünlü Rus televizyon yıldızı ve eski ara anoreksiya hastası Maria KokhnoSosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla Kristina Karyagina, isimli kadını ülke gündemine yerleştirdi. Çünkü bu kadın anoreksiya  hastalığı nedeniyle  ölümle pençeleşiyor. Daily mail gazetesinde yer alan habere göre 26 yaşındaki kadın şu anda 17 kilo.Giderek zayıflamaya devam eden kadın sadece muz ve elma tüketebiliyor. 

KENDİSİ DE ESKİ ANORİKSİYA HASTASI
Rusya'da ünlü bir televizyon Yıldızı olan ve aynı zamanda eski anoreksiya hastası olan Maria Kokhno, ölümle pençeleşen Kristina Karyagina'yı sosyal medya hesabından  paylaştı. Üstelik paylaşımlarda genç kadının tedavi için gittiği Doktorun "Korku filminde ceset rolü oynayabilirsin"  dediği belirtildi.

Anoreksiya KADIN Anoreksiya hastası son dakika dünya haberleri
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama