Almanya'da Türk Anne 9 Yaşındaki Çocuğunu Para Karşılığında Pedofillere Sattı

Son yılların en korkunç olaylarından biri Almanya'ya çalkaladı. Freiburg’da yaşayan ve Türk olduğu öğrenilen Berrin isimli Kadın kendi 9 yaşındaki Öz oğlunu internet üzerinden cinsel ilişkiye girmesi için pazarlarda. Duruşma başlarken ortaya çıkanlar ise gerçekten kan dondurdu.

Almanya'da Türk Anne 9 Yaşındaki Çocuğunu Para Karşılığında Pedofillere Sattı
Almanya'da Türk Anne 9 Yaşındaki Çocuğunu Para Karşılığında Pedofillere Sattı melek eren

Son yılların en korkunç olaylarından biri Almanya'ya çalkaladı. Freiburg’da yaşayan ve Türk olduğu öğrenilen Berrin isimli Kadın kendi 9 yaşındaki Öz oğlunu internet üzerinden cinsel ilişkiye girmesi için pazarlarda.  Duruşma başlarken ortaya çıkanlar ise gerçekten kan dondurdu.

Almanya ve dünya gündemi annenin yaptığı iğrenç insanlık dışı olayla çalkalanıyor.  Bugün Almanya'nın güneyinde başlayan davam ülke basının yanısıra dünya basını tarafından da yakından takip ediliyor.  9 yaşındaki Öz çocuğuna cinsel ilişkiye girmeye zorlayan 48 yaşındaki Berrin T. ve çocuğun 39 yaşındaki üvey babası Christian L. hakim karşısına çıktı. İki zanlı Freiburg’da görülen duruşmada fuhuşa zorlama, çocuğa cinsel saldırı ve pedofili suçlarından yargılanıyor.

7 YAŞINDAYKEN BAŞLADILAR
Almanya'da Dark net olarak da bilinen ve derin internet şeklinde kullanılan sistem üzerinden çocuğu pazarlıkları ortaya çıkan Çiftçi iki yıl boyunca bunu gizli tuttuğu ve çocuğun şu anda 9 yaşında olduğu öğrenildi.  Hem Fiziksel hem de psikolojik olarak büyük zarar gören küçük çocuk koruma altına alındı.  Çocuğun üvey babasının ise daha önce pedofili suçundan ceza aldığı öğrenilirken, soruşturmanın 2017 yılının Eylül ayında bir şikayet üzerine başlatıldığı ve sana al bir seks çetesinde bu ikili ile birlikte yakalandı açıklandı. Başlayan duruşma sırasında Christian L. olayla ilgili olarak çocuğun annesi Berrin T.’yi suçladı. Cani anne ise duruşma sırasında Hiç konuşmazken çocuğun avukatı Katja Ravat, “Umarım bu korkunç olayda anne motivasyonunu anlatır. Anne, üvey babanın hapisten çıkmamasını istiyor”  ifadelerini kullandı.  Ayrıca 9 yaşındaki çocuğun şu anda koruyucu ailede olduğu öğrenilirken duruşmada çiftin küçük çocuğa kız kıyafetleri giydirip zorla fotoğraf ve video çekimi yaptıkları da ortaya çıktı.

almanya türk anne pedofili cani anne son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama