Afrika'nın En Genç Milyarderi Maskeli Kişiler Tarafından Kaçırıldı

Afrika kıtasının en genç milyarderi olarak tanınan iş adamı Muhammed Dewji, maskeli ve silahlı kişiler tarafından Tanzanya'nın Darüsselam kentinde kaçırıldı.

Afrika'nın En Genç Milyarderi Maskeli Kişiler Tarafından Kaçırıldı
Afrika'nın En Genç Milyarderi Maskeli Kişiler Tarafından Kaçırıldı melek eren

Perşembe sabahı Salonuna giden 43 yaşındaki iş adamının lüks otelin önünden kaçırıldığı öğrenildi. Olayla ilgili olarak 3 kişinin gözaltına alındığı gelen bilgiler arasında.

TEK MİLYARDER

Tanzanya'nın tek milyarderi olduğu bilinen işadamını kaçıran kişilerden ikisinin beyaz ve yabancı uyruklu olduğu belirtildi. Forbes dergisinin son yayınladığı listeye göre bir buçuk milyar dolarlık serveti olan işadamı 2016 yılında servetinin en az yarısını Hayır kurumlarına bağışlayacağını açıklamıştı. Aile şirketi olarak kurulan şirketi bütün Afrika'da iş yapan büyük bir Holding haline getiren Dewji’nin en az altı Afrika ülkesinde UN, Tekstil meşrubat ve yemeklik yağ fabrikaları bulunuyor. İş adamının arkadaşı olduğu belirtilen Çevre Bakanı January Makamba,  iş adamının babası ile konuştuğunu ve ailenin kaçırma olayını doğrularını söyledim.

'ARABAYA BİNDİRİRKEN HAVAYA ATEŞ AÇTILAR'

Olayın görgü tanıkları ise silahlı ve maskeli kişilerin işadamını araca bindirilirken Havaya ateş açtıklarını söyledi. Ayrıca olay sırasında iş adamının yanında koruma olmadığı da belirtildi.

 

güney afrika afrika milyarder iş adamı Muhammed Dewji
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama