Rıdvan Dilmen “Şenol Güneş Aç ve Doymuyor”

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen Ntvspor’daki “ Yüzde Yüz Futbol” programında Gaziantepspor-Beşiktaş maçını değerlendirdi ve Beşiktaş’ın şampiyonluğunu kutladı. Beşiktaş’ın etkili bir futbol oynadığını ve ağustos ayından bu yana da şampiyonluğun favorisi olduğunu söyledi. Şampiyonluğu Beşiktaş’ın hak ettiğini belirten Rıdvan Dilmen, saygıyla alkışladıklarını da dile getirdi. İşte detaylar….

Rıdvan Dilmen “Şenol Güneş Aç ve Doymuyor”
Rıdvan Dilmen “Şenol Güneş Aç ve Doymuyor” Hasan Vural Topbaş

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen Ntvspor’daki “ Yüzde Yüz Futbol” programında Gaziantepspor-Beşiktaş maçını değerlendirdi ve Beşiktaş’ın şampiyonluğunu kutladı. Beşiktaş’ın etkili bir futbol oynadığını ve ağustos ayından bu yana da şampiyonluğun favorisi olduğunu söyledi.  Şampiyonluğu Beşiktaş’ın hak ettiğini belirten Rıdvan Dilmen, saygıyla alkışladıklarını da dile getirdi. İşte detaylar…

Sportoto Süper Lig’in 2016-2017 sezonu şampiyonu ligin bitimine bir hafta kala Beşiktaş oldu. Sportoto Süper Lig’in 33. haftasında Gaziantepspor deplasmanına çıkan lider Beşiktaş etkili bir futbol oynayarak Babel, Oğuzhan Özyakup ve Talisca’nın (2) golleri ile sahadan 4-0 galip ayrıldı. Bu skorla ise siyah beyazlı ekip üst üste ikinci şampiyonluğunu kazandı. Maçı değerlendiren ve Beşiktaş’ın şampiyonluğunu kutlayan ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen ise Şenol Güneş ve Beşiktaş için önemli açıklamalar yaptı. 

Rıdvan Dilmen açıklamalarında:

"Bir tek Galatasaray'ın 4 sene üst üste olduğu sezonda ilk kez Beşiktaş favori gösterildiği bir sezonda şampiyon oldu. Hak ettiği ve zorlanmadan kazandığı bir şampiyonluk kazandı. Saygıyla alkışlıyoruz Beşiktaş'ı. Çok iyi teknik adam, çok iyi taraftar ile bu başarıyı kazandı. Şenol Güneş aç ve doymuyor. Şenol Güneş futbol ekolünün nasıl olması gerektiğini gösterdi. Beşiktaş Başkanı ve yönetimini kutlamak lazım. Siyah Beyazlılar'ın büyük bir öz güveni var. Sosa'dan sonra iyi transfer politikası da bu başarısının gelmesine neden oldu. Ağustos'ta favori olan Beşiktaş, şimdi şampiyon oldu. Şampiyonluklar çok zordur ama Beşiktaş 3-0'ı kabul etmeyen bir hoca ile çalışıyor. Beşiktaş dolu dolu şampiyon oldu. Başakşehir'i de tebrik etmek lazım büyük iş başardılar." dedi.  

 

Rıdvan Dilmen Ntvspor Beşiktaş Şenol Güneş sportoto süper lig Gaziantepspor
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama