Mathıeu Valbuena Resmen Fenerbahçe’de

Yeni sezon için transfer çalışmalarına erken başlayan ve önceliğini orta saha transferine veren Fenerbahçe, Mehmet Ekici transferinden sonra Mathıeu Valbuena transferini de resmen açıkladı. Sarı lacivertlilerin KAP’a yaptığı açıklamada imzaların transfer sezonu açıldığında atılacağını açıkladı. İşte detaylar…

Mathıeu Valbuena Resmen Fenerbahçe’de
Mathıeu Valbuena Resmen Fenerbahçe’de Hasan Vural Topbaş

Yeni sezon için transfer çalışmalarına erken başlayan ve önceliğini orta saha transferine veren Fenerbahçe, Mehmet Ekici transferinden sonra Mathıeu Valbuena transferini de resmen açıkladı. Sarı lacivertlilerin KAP’a yaptığı açıklamada imzaların transfer sezonu açıldığında atılacağını açıkladı.  İşte detaylar…

Fenerbahçe transferde bombayı patlattı. Sarı lacivertli ekip, uzun süredir görüştüğü ve geçen sezon alamadığı Mathıeu Valbuena’yı bu sefer resmen bitirdi. Yıldız futbolcuyla prensip anlaşmasına varan sarı lacivertli ekip, oyuncuyla anlaşıldığını ise resmi siteden bizzat duyurdu ve transfer sezonunun resmi açılışının ardından imzaların atılacağı belirtildi. 

Fenerbahçe’nin KAP’a yaptığı açıklamada:

“Kulübümüz, profesyonel futbolcu Mathieu Valbuena ve takımı Olympique Lyon ile yaptığı görüşmeler sonucu kulübümüze transferi konusunda prensip anlaşmasına varmıştır. Resmi transfer dönemi açıldıktan sonra Mathieu Valbuena ile sözleşme imzalanacaktır.” ifadeleri kullanıldı. 

Öte yandan Fransız futbolcu bugün son detayları görüşmek için İstanbul’a geliyor. Yıldız futbolcunun bugün saat 16:45 gibi havalimanında olması bekleniyor. 

 

Valbuena Fenerbahçe transfer Mehmet Ekici Fenerbahçe transfer haberleri son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama