Fenerbahçe’ye Müjde! Lyon Başkanı Açıkladı, Valbuena Geliyor…

Fenerbahçe’de yılın ilk büyük bombası patlamak üzere. Yeni sezon için çok daha iyi ve iddialı bir kadro kurarak hem Avrupa’da hem de Türkiye Ligi’nde başarı elde etmek isteyen yönetim Fransız oyuncu Valbuena ile görüşmelerde son noktaya geldi. Valbuena’nın transferi içinse son dakika açıklaması Lyon başkanından geldi. Lyon başkanı, Valbuena’ya Fenerbahçe’den reddedemeyeceği bir teklif geldiğini söyledi ve ayrılacağının da sinyalini verdi. İşte detaylar…

Fenerbahçe’ye Müjde! Lyon Başkanı Açıkladı, Valbuena Geliyor…
Fenerbahçe’ye Müjde! Lyon Başkanı Açıkladı, Valbuena Geliyor… Hasan Vural Topbaş

Fenerbahçe’de yılın ilk büyük bombası patlamak üzere.  Yeni sezon için çok daha iyi ve iddialı bir kadro kurarak hem Avrupa’da hem de Türkiye Ligi’nde başarı elde etmek isteyen yönetim Fransız oyuncu Valbuena ile görüşmelerde son noktaya geldi. Valbuena’nın transferi içinse son dakika açıklaması Lyon başkanından geldi. Lyon başkanı, Valbuena’ya Fenerbahçe’den reddedemeyeceği bir teklif geldiğini söyledi ve ayrılacağının da sinyalini verdi. İşte detaylar… 

Yeni sezonda hem şampiyonluk için hem de Avrupa’da başarı için son derece iddialı bir kadro kurmayı planlayan Fenerbahçe’de yılın ilk bombası patlamak üzere. Orta sahaya ilk takviyesini Mehmet Ekici ile yapan sarı lacivertli yönetim on numara bölgesi için Fransız oyuncu Valbuena ile görüşüyor. Bu transferde son noktaya gelindiğini ise bizzat Lyon başkanı açıkladı. 

LYON BAŞKANI AÇIKLADI

Transferde ise son noktaya gelindiğini bizzat Lyon Başkanı Aulas açıkladı. Aulas yaptığı açıklamada, Valbuena’nın yeni sezonda kadroda olmayacağının sinyalini verirken, Fenerbahçe’nin ise Valbuena’ya reddedemeyeceği bir teklif sunduğunu belirtti. Ayrıca Lyon Başkanı Aulas, teklifin Valbuena’yı oldukça cezbettiğini de söyledi. 

ANLAŞILDI HABERLERİ ÇIKMIŞTI

Hem Türkiye’de hem dış basında sarı lacivertlilerin Valbuena ile 3 yıllık anlaşma sağladığı açıklanmıştı. Çıkan bu haberleri ise Lyon başkanının sözleri bizzat doğrulamış kadar oldu. 
Ayrıca Valbuena kendi Instagram hesabından hem Fenerbahçe’nin resmi hesabını he de Moussa Sow’u takip etmeye başladı.

 

Fenerbahçe transfer haberleri Fenerbahçe transfer haberleri Valbuena Lyon
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama