Muharrem İnce’den Kılıçdaroğlu’na Şok Çıkış! “Delegelere Baskı Yapıyorlar”

Geçtiğimiz günlerde CHP genel başkanlığa aday olduğunu açıklayan CHP Yalova milletvekili Muharrem İnce, katıldığı bir televizyon programında Kemal Kılıçdaroğlu’na eleştirilerde bulundu ve “Kendime man kafa dedirtmezdim” dedi. İşte detaylar…

   Muharrem İnce’den Kılıçdaroğlu’na Şok Çıkış! “Delegelere Baskı Yapıyorlar”
   Muharrem İnce’den Kılıçdaroğlu’na Şok Çıkış! “Delegelere Baskı Yapıyorlar” Hasan Vural Topbaş

Geçtiğimiz günlerde CHP genel başkanlığa aday olduğunu açıklayan CHP Yalova milletvekili Muharrem İnce, katıldığı bir televizyon programında Kemal Kılıçdaroğlu’na eleştirilerde bulundu ve “Kendime man kafa dedirtmezdim” dedi. Ayrıca İnce, delegelerden baskı ile oy toplandığını da iddia etti. İşte detaylar…

Cumhuriyet Halk Partisi’nde Şubat ayının hemen başında yapılacak olan genel başkanlık seçimi öncesinde ortalık kızışmaya başladı. Daha önce eski İstanbul Baro Başkanı Ümit Kocasakal, CHP genel başkanlığına aday olduğunu açıklamış, geçtiğimiz günlerde de CHP’nin Yalova milletvekili Muharrem İnce açıklamıştı. Kanal D Haber’e özel açıklamalarda bulunan Muharrem İnce, önemli açıklamalar yaptı ve Kemal Kılıçdaroğlu’na eleştirilerde bulundu.

DELEGELERE BASKI YAPIYORLAR

Ankara’da bir ofis tuttuğunu ve çalışmalara başladığını söyleyen Muharrem İnce, 2019’da ki seçimde kaybetmeleri halinde her şeylerini kaybetmiş olacaklarını söyledi ve bu yüzden de artık değişimin şart olduğunu söyledi. Delegelerden baskı ile oy toplandığını da dile getiren Muharrem İnce, “2019’u kaybettiğimizde hemen hemen her şeyimizi kaybetmiş olacağız. Kaybeden değişmezse kazanan da değişmez. Kazananı değiştirmek istiyorsanız önce kaybedeni değiştirmelisiniz. İnsanlardan zorla imza alıyorlar, delegelere baskı yapıyorlar. Bunu biliyorum. Ama 900 imza alıp 400 oy alırlarsa mahcup olurlar” ifadelerini kullandı. 

Ayrıca kendisine yöneltilen “Kemal beyin nesini beğenmiyorsunuz” şeklindeki soruya ise Muharrem İnce, “Kendime man kafa dedirtmezdim” cevabını verdi.

 

CHP Muharrem İnce Kemal Kılıçdaroğlu kılıçdaroğlu Ümit Kocasakal politika haberleri Kanal D
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama