Kılıçdaroğlu’ndan Şaşkına Çeviren Süleyman Soylu Açıklaması! “Bizim Partimize Gelmek İstiyor”

Gazetecilere açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile aralarındaki tartışmaya yönelik ilginç bir açıklamada bulundu ve Bizim partimize gelmek istiyor herhalde. AK Parti'ye de aynı hareketleri yapmıştı. Ama bizim kapımız yanardönerlere kapalı." dedi. İşte detaylar...

Kılıçdaroğlu’ndan Şaşkına Çeviren Süleyman Soylu Açıklaması! “Bizim Partimize Gelmek İstiyor”
Kılıçdaroğlu’ndan Şaşkına Çeviren Süleyman Soylu Açıklaması! “Bizim Partimize Gelmek İstiyor” Hasan Vural Topbaş

Gazetecilere açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile aralarındaki tartışmaya yönelik ilginç bir açıklamada bulundu ve  Bizim partimize gelmek istiyor herhalde. AK Parti'ye de aynı hareketleri yapmıştı. Ama bizim kapımız yanardönerlere kapalı."  dedi. İşte detaylar...

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gazetecilere açıklamalarda bulundu. Buz Rezidans’ta ki kızının evi hakkında açıklamalar yapan Kılıçdaroğlu, evin 1 milyonluk olduğunu yalanladı ve 100 bin dolara satabileceklerini söyledi. 

BENİ ASIL ÜZEN SARAYIN AVUKATI

Man Adası belgeleri hakkında da açıklamalarda bulunan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, belgelerin tamamının gerçek olduğunu iddia etti. Belgeleri açıklamadan önce Cumhurbaşkanı’nın avukatının sahte olduğunu söylemesinden dolayı kendisinden şikayetçi olduklarını söyleyen Kılıçdaroğlu,  "Beni asıl üzen sarayın avukatı. Daha belgeleri açıklamadan sahte dedi. Eminim onun avuktalığı sahtedir. O avukatı da baroya şikayet ettik. Suç duyurusunda da bulunacağız. Sonra 'şirket sattık' dediler. Hangi şirket? dut yemiş bülbüle döndüler. Ne yerliler ne milliler, gayrı milliler bunlar. Böyle bir rezalet başka ülkelerde çıktığında yetkililer görevlerinden ayrılırlar. Bizde yerlerini sağlamlaştırmak istiyorlar." dedi.

SÜLEYMAN SOYLU BİZİM PARTİMİZE GELMEK İSTİYOR HERHALDE

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile yaşadıkları tartışmaya yönelik de açıklamalarda bulunan CHP lideri Kılıçdaroğlu ilginç bir benzetme yaptı ve "Süleyman Soylu ne iş yapıyor, İçişleri Bakanı mı? Ben İçişleri Bakanı olduğundan emin değilim, mafya ağzıyla konuşan birisi bakanlık yapamaz. Bizim partimize gelmek istiyor herhalde. AK Parti'ye de aynı hareketleri yapmıştı. Ama bizim kapımız yanardönerlere kapalı." ifadelerini kullandı.  

 

kılıçdaroğlu Kemal Kılıçdaroğlu CHP İçişleri Bakanlığı Süleyman Soylu Man Adası AK Parti
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama