Yeni Özellikleri ile WhatsApp

Yeni Özellikleri ile WhatsApp

Yeni Özellikleri ile WhatsApp

Teknoloji Haberleri - 2017-02-21 22:37:38

Dünyadaki en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması olan whatsApp durum özelliği yenilenmeye başladı. WhatsApp uygulamasının durum olarak ayarlanan bölümünde bundan sonra fotoğraf olarak 24 saat süre içinde kaybolan gifler, fotoğraflar ve videolar yer alacak. Ortalama 8 yıl önce uygulama olarak kullanılmaya başlanan WhatsApp ilk çıktığında fazla kullanılan bir uygulama değildi ve çok basit görünümlüydü. Daha sonra ise bir dizi özelliklerle donatılarak kullanıcılarının vazgeçilmezi olmayı başardı. Öyle ki şimdi satışa sunulan telefonlarda artık WhatsApp yüklü olarak müşteriye sunuluyor, eğer yüklü değilse de zaten ilk yüklenen program oluyor.

DURUM BİLGİSİNDEKİ DEĞİŞİKLİKLER

WhatsApp piyasada ilk kullanılmaya başlandığındaki durum çubuğunda " pil bitmek üzere, meşgul, müsait, okulda, işte " gibi ifadeler kullanılmaktaydı. WhatsApp'ın bu özelliği tamamen değişerek yerini farklı özelliklere bırakacak.

SNAPCHAT ÖZELLİĞİ İLE YENİ WHATSAPP HİZMETİNİZDE

Bilindiği üzere Facebook, kendi bünyesinde bulunan bütün sosyal medyaya platformlarına Snapchat özelliği getirmektedir. 2014 yılında Facebook bünyesine geçen WhatsApp'ta da durum aynı olacak ve bu uygulamayı kullanacaklar, durum belirlemelerini artık basit görünümlü olan eski ifadelerin yerine görüntüler kullanarak ifade edebilecekler. Bu görüntü, fotoğraf veya gifler de 24 saat içerisinde kaybolacak.  Aynı zamanda bu değişik özellikli durum paylaşımları uçtan uca aynen mesajlaşmalarda olduğu gibi şifrelenecek. Bu durum da tabiki WhatsApp hanesine artı bir puan olarak yazılacak.

 
Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER