Son Dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Balkanlar Ziyaretinde Suikast İhbarı, İstihbarat Birimleri Teyakkuzda

Son Dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Balkanlar Ziyaretinde Suikast İhbarı, İstihbarat Birimleri Teyakkuzda

Son dakika haberi… Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bosna Hersek ziyareti öncesinde istihbarat örgütlerine Erdoğan'a Balkanlarda Türk asıllı bir grup tarafından suikast yapılabileceği ihbarı ulaştı. İhbar üzerine istihbarat birimleri adeta teyakkuz durumuna geçti.

Gündem Haberleri - 2018-05-19 19:47:33

Son dakika haberi… Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bosna Hersek ziyareti öncesinde istihbarat örgütlerine Erdoğan'a Balkanlarda Türk asıllı bir grup tarafından suikast yapılabileceği ihbarı ulaştı.  İhbar üzerine istihbarat birimleri adeta teyakkuz durumuna geçti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Balkanlarda Türk asıllı bir grup tarafından suikast yapılabilecek bağırıp Bosna Hersek ziyareti öncesi istihbarat örgütlerine ulaştı.  Bu ihbar üzerine güvenlik birimleri harekete geçti. 

TÜRK ASILLI BİR GRUP SUİKAST YAPABİLİR
Türk istihbarat birimlerine Makedonya'nın başkenti Üsküp'te gelen bir ihbar üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Balkan ülkelerine yapacağı ziyaret sırasında Türk asıllı bir grup tarafından suikast girişiminde bulunabileceğini dair bilgiler verildi.  Türk istihbarat birimlerine ulaştırılan bu bilgi dışında farklı kaynaklardan da benzer bilgiler gelince konu araştırılmaya başlandı.

İSTİHBARAT BİRİMLERİ HAREKETE GEÇTİ
İhbar üzerine harekete geçen istihbarat birimleri şu anda zamanın gün ve lokasyon konusunda net bir bilgiye sahip değil.  İstihbarat birimlerinin koordineli bir şekilde bilgi paylaşımında bulunarak Araştırmaya devam ettiği gelen bilgiler arasında yer aldı.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER