Eşine “Odaya Gir, Soyun” Dedi, Çıktığında Bu Haldeydi

Eşine “Odaya Gir, Soyun” Dedi, Çıktığında Bu Haldeydi

İzmir'de başkasıyla mesajlaştığını iddia ettiği eşini oklava ile kemerle döverek parmağını kıran cani kocanın yargılanmasına başlandı. 6 ay tutuklu kalan koca ilk duruşmada serbest bırakıldı.

Gündem Haberleri - 2018-05-23 23:22:09

İzmir'de başkasıyla mesajlaştığını iddia ettiği eşini oklava ile kemerle döverek parmağını kıran cani kocanın yargılanmasına başlandı.  6 ay tutuklu kalan koca ilk duruşmada serbest bırakıldı.

İzmir'in Buca ilçesinde 30 yaşındaki eşi seveceği yumruklayıp oklava ve kemerle döverek parmağını Kıran Uğur C. 6 ay tutuklu kaldıktan sonra tahliye edildi.  Eşinin kendisine yaptıklarının ardından büyük bir travma yaşayan sayacı ise eşiniz serbest kalmasından dolayı korku içinde olduğunu dile getirdi. 

"ODAYA GİR, OKLAVAYI AL, SOYUN"
Geçtiğimiz yıl 9 Ağustos günü Buca Çamlıpınar Mahallesi'nde yaşayan S.C. eşinin kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle evi terk etti.  Kendisine yer bulması için mahalledeki emlakçıdan yardım isteyen kadın mesajlaşırken eşi bu durumu fark etti.  Uğur C. eşine kiminle mesajlaştığını sorup daha sonra odaya girmesini ve soyulmasını istedi. 

SIRTÜSTÜ YATIRIP OKLAVA İLE DÖVDÜ
Eşinin arkasından odaya giren adam yatakta uzanan eşine oklava ile önce sırt üstü Daha sonra da yüzüstü dövdü.  Genç kadın kendisini korumak için elini uzattığında eşi parmağında kırdı.  Olay sırasında oklavada kırılırken bu sefer cani koca kemerini çıkararak kadını dövmeye devam etti.  Talihsiz kadının dudağı patlarken bacaklarının tarafa ve bilekleri darbeler nedeniyle morardı.

6 AY TUTUKLU KALDI
S.C. yaşadığı olaydan sonra bir yakınının yardımı ile polis merkezine giderek kocasından şikayetçi oldu.  Gözaltına alınan cani koca savcılık sorgusunun ardından serbest bırakılırken kadının avukatının itirazı üzerine tekrar tutuklandı.  Uğur C. hakkında savcılık 'kasten ağır yaralama', 'eziyet çektirme', 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' ve 'hakaret' suçlarından toplam 7 yıl 3 aydan 27 yıl 3 aya kadar hapis cezası istemi ile iddianame hazırladı. 6 ay tutuklu kalan cani eş serbest bırakılırken, kadın ise eşinin serbest kalmasından dolayı tedirgin olduğunu söyledi. 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER