Ankara’da Sağanak Yağış Sadece 15 Dakikada Hayatı Felç Etti

Ankara’da Sağanak Yağış Sadece 15 Dakikada Hayatı Felç Etti

Ankara bu akşam saatlerinde sağanak yağışlı teslim oldu. Sağanak yağış sadece 15 dakika içerisinde cadde ve sokakları Göle çevirdi. İtfaiye ekipleri Ankara Bulvarı'nda bulunan Türkiye Büyük Millet Meclisi yanındaki alt geçitte mahsur kalanları kurtardı. Sağanak yağışın ardından bir açıklama yapan Ankara Valisi ufak madde hasarların meydana geldiğini ve herhangi bir can kaybı yaşanmadığını söyledi.

Gündem Haberleri - 2018-05-20 20:40:22

Ankara bu akşam saatlerinde sağanak yağışlı teslim oldu.   Sağanak yağış sadece 15 dakika içerisinde cadde ve sokakları Göle çevirdi.  İtfaiye ekipleri Ankara Bulvarı'nda bulunan Türkiye Büyük Millet Meclisi yanındaki alt geçitte mahsur kalanları kurtardı.   Sağanak yağışın ardından bir açıklama yapan Ankara Valisi ufak madde hasarların meydana geldiğini ve herhangi bir can kaybı yaşanmadığını söyledi.  

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün, Ankara genelinde saat 15.30 ile 17.30 arasında şiddetli ve gök gürültülü sağanak yağış görüleceği uyarısında bulunmuştu.  Meteorolojinin uyarısının ardından akşam saatlerinde Ankara'da sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. 

OTOBÜS VE ARAÇLAR MAHSUR KALDI
Sağanak yağış nedeniyle çok sayıda otobüs ve araç su birikintisinde mahsur kaldı.  Suya gömülen araçların üzerine çıkan vatandaşlar burada gelecek yardımları bekledi.   İtfaiye ekipleri bölgeye gelerek vatandaşları kucaklarına ve omuzlarına alarak sulardan çıkardı. Başkentin en işlek Caddesi olan Atatürk bulvarındaki TBMM'ye yakınında bulunan alt geçitte Su ile doldu. Mahsur kalan vatandaşların kurtarılması için yine itfaiye ekipleri canla başla çalıştı ve vatandaşlara alt geçitten tahliye etti.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER