Kıran Kırana Gecede Kazanan Belli Oldu! 9 Mayıs Reyting Birincisi Diriliş Mi, Sen Anlat Karadeniz Mi?

9 Mayıs 2018 Çarşamba reyting sonuçları belli oldu. Çarşamba gecelerine damga vuran iki büyük yapın Sen anlat Karadeniz ve Diriliş Ertuğrul reytinglerde yine büyük bir mücadele içinde girdi. Reytinglerde kazanan Bu hafta da değişmedi.

Kıran Kırana Gecede Kazanan Belli Oldu! 9 Mayıs Reyting Birincisi Diriliş Mi, Sen Anlat Karadeniz Mi?
Kıran Kırana Gecede Kazanan Belli Oldu! 9 Mayıs Reyting Birincisi Diriliş Mi, Sen Anlat Karadeniz Mi? melek eren

9 Mayıs 2018 Çarşamba reyting sonuçları belli oldu.  Çarşamba gecelerine damga vuran iki büyük yapın Sen anlat Karadeniz ve Diriliş Ertuğrul reytinglerde yine büyük bir mücadele içinde girdi.  Reytinglerde kazanan Bu hafta da değişmedi.

Televizyon izleyicisinin yakından takip ettiği reyting sonuçları 9 Mayıs 2018 çarşamba günü için belli oldu.  Her hafta olduğu gibi bu hafta da yine ATV’de Sen anlat Karadeniz TRT 1'de ise Diriliş Ertuğrul dizileri büyük bir mücadele içine girdi.  Yayınlandığı günden bu yana izlenme rekorları kıran Sen anlat Karadeniz dizisi Dün akşam da tahtına kaptırmadı.  9 Mayıs 2018 reyting birincisi Sen anlat Karadeniz oldu.

SEN ANLAT KARADENİZ BİRİNCİLİĞİ KAPTIRMIYOR
ATV’nin yeni dizisi Sen anlat Karadeniz yayınlandığı günden bu yana izleyenleri ilgisini çekmeye devam ediyor.  Dün akşam Reyting sonuçlarına yine sen anlat Karadeniz en son bölümü damga vurdu.   Nefes ve Tahir,   Yiğit’in velayetini alabilmek için mahkemeye çıktı.  Fakat bu sırada Tahire gelen bir mesaj bütün dengeleri değiştirdi.   Vedat yine kanlı bir oyun oynadı ve mercanı öldürdü.   Sen anlat Karadeniz hikayesi ve son bölümü ile yine geceye damga vurdu. 

TOTAL VE AB’DE SIRALAMA FARKLI
9 Mayıs 2018 reyting sonuçlarında total'de 1. Sen anlat Karadeniz olurken,  ABD birincilik Diriliş Ertuğrul'un oldu.  ABD 2. sırada sen anlat Karadeniz yer alırken 3 sırada ise Fatih Portakal ile FOX Ana Haber yer aldı.

reyting sonuçları 9 mayıs reyting sonuçları 9 mayıs reytingleri reyting sonuçları 9 mayıs sen anlat karadeniz diriliş ertuğrul
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama