Diriliş Ertuğrul 3.sezonuna hangi oyuncular katıldı? (Biyografileri)

Diriliş Ertuğrul 3.sezonuna hangi oyuncular katıldı? (Biyografileri)

Diriliş Ertuğrul 3.sezonuna hangi oyuncular katıldı? (Biyografileri)
Diriliş Ertuğrul 3.sezonuna hangi oyuncular katıldı? (Biyografileri)

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 3.SEZONDA KADROYA KATILAN TÜM İSİMLER VE OYUNCU KADROSU

Engin Altan Düzyatan kimdir?

Süleyman Şah'ın ikinci evladı olan Ertuğrul Gazi'yi Engin Altan Düzyatan oynuyor.

Engin Altan Düzyatan 26 Temmuz 1979 tarihinde, İzmir’de dünyaya geldi. Lisede okuduğu yıllarda tiyatro ile tanışan Düzyatan, bu tarihten sonra tiyatro ile olan bağını asla koparmadı. Liseden mezun olmasının ardından Dokuz Eylül Üniversitesi’ne kayıt olan Düzyatan, burada tiyatro üzerine eğitim aldı. Üniversiteden mezun olmasının ardından İstanbul’a yerleşen genç oyuncu, burada profesyonel olarak aktörlük kariyerine başladı.

Esra Bilgiç kimdir?

Ertuğrul Gazi'nin biricik zevcesi ve Osman Bey'in annesi Halime Hatun'u Esra Bilgiç canlandırıyor.

14 Ekim 1992 yılında Ankara‘da hayata gözlerini açtı. Hacettepe Üniversitesi Arkeoloji bölümü mezunudur. Oyunculuk kariyerine ilk olarak TV karşısına Diriliş adlı dizide Halime Hatun karakteri ile çıkan Bilgiç'in adı, Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Gökhan Töre ile anılmaktadır.

Hülya Darcan kimdir?

Süleyman Şah'ın eşi ve Ertuğrul Gazi'nin annesi Hayme Ana rolünü Hülya Darcan canlandırıyor. Darcan, 27 Nisan 1951'de İzmir'de dünyaya geldi. Lise mezunu olan Darcan, aynı zamanda Bergüzar Korel'in de annesi.

Uğur Güneş kimdir?

Dodurga Obası'nın Bey'i Korkut'un oğlu, Hayme Ana'nın yeğeni, Ertuğrul ve Gündoğdu Bey'in dayıoğlu olan Tuğtekin'i, Uğur Güneş canlandırıyor. Güneş, 1987 Ankara doğumludur. Eğitimini Ankara Üniversitesi’nde tamamladı. Şeytan-i Racim filminde üstün performans sergileyen Uğur Güneş, en son 2012 yılında “Benim İçin Üzülme” dizisinde Şiyar karakterini canlandırarak ilgiyi üzerine toplamıştı.

Didem Balçın kimdir?

Gündoğdu'nun eşi rolünü Didem Balçın canlandırıyor. 18 Mayıs 1982 Ankara doğumlu olan Balçın, önümüzdeki bölümlerde senaryo gereği diziden ayrılacak ve tiyatro çalışmalarına ağırlık verecek.

Burcu Kıratlı kimdir?

Selcan'ın kardeşi Gökçe Hatun, Ertuğrul'a da platonik olarak aşık. Gökçe Hatun rolünü, Burcu Kıratlı canlandırıyor. Magazin basınının önemli isimlerinden Kenan Erçetingöz'ün kızı. Son dönemin en popüler isimlerinden Ahmet Kural’ın eski nişanlısı. “Peri Masalı” filminde beline kadar uzanan saçlarını kazıtarak gündeme oturmuştu.

Cavit Çetin Güner kimdir?

Ertuğrul Gazi'nin en önemli savaşçılarından biri olan Doğan Bey rolünü Cavit Çetin Güner canlandırıyor. 21 Şubat 1986'da İstanbul'da doğan Güner, Hayat Bilgisi dizisinde oynamıştı.

Batuhan Karacakaya kimdir?

1997 yılında dünyaya gelen Batuhan Karacakaya İstanbul doğumludur. Şişli Ufuk Koleji’nde eğitimini sürdüren yakışıklı oyuncu birçok dizi projesinde yer almış ve genç yaşında şöhrete kavuşmuştur.

Koyu bir Galatasaray taraftarı olan Batuhan Karacakaya vücut gelişim sporuyla uğraşmaktadır

Başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Selçuk Yöntem ve Hazal Kaya gibi ünlü isimlerin rol aldığı Aşk-ı Memnu dizisinde oynadığı Bülent Ziyagil karakteriyle ünlenen Batuhan Karacakaya son olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisi kadrosuna katılmıştır.

Kürşat Alnıaçık kimdir?

1962 yılında Ankara'da dünyaya gelen Kürşat Alnıaçık aslen Bursalıdır. İstanbul Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü ve Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro bölümlerinden mezun olan Alnıaçık ayrıca İngiltere’de modern dans eğitimi almıştır.

1970 yılında Umut dizisiyle oyunculuk kariyerine başlayan Kürşat Alnıaçık Sakarya Fırat dizisindeki gösterdiği oyunculuk ile ünlenmiştir. Son olarak Star TV ekranlarında yayınlanan Kara Sevda dizisinde Önder karakterini canlandıran Kürşat Alnıaçık TRT 1'de yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Diriliş Ertuğrul dizisinin oyuncu kadrosuna dahil olmuştur.

Çağdaş Onur Öztürk kimdir ?

Tiyatro hayatına İlköğretim, orta ve Lise dönemlerinde adım atan yakışıklı oyuncu Çağdaş Onur Öztürk 1976 doğumludur. Ege Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü’nde okuduğu dönemde fakültenin tiyatro kulübünde yer alan oyuncu Üniversitenin ardından askere gitmiş ve döndüğün büre ilaç firmasında temsilci olarak çalışmıştır. Daha sonra Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları Bölümü’ne girmiş ve mezun olmuştur. Okulda okuduğu dönemde ise Gazi dizisinde rol alarak oyunculuk hayatına giriş yapmıştır. 2011 senesinde Kuzey Güney dizisinin kötü karakteri Barış Hakmen’in canlandıran Çağdaş Onur Öztürk 2015 yılının yeni dizilerinden Kanal D ekranlarında yayınlanan Yazın Öyküsü dizisinde Tunç karakterini canlandırmaktadır. Çağdaş Onur Öztürk aslen Sivas’lıdır.

En son Diriliş Ertuğrul dizisinde rol alan Onur Öztürk dizi için at binicilik eğitimi almakta idi. Şile yakınlarında bir binicilik tesisinde at’a binen oyuncu attan kötü bir şekilde düşmüş ve Elmacık kemiği, köprücük kemiği ve bileği kırılmış, acılarını hissetmemesi için uyutulduğu bildirilmiştir. Ümraniye Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Çağdaş Onur Öztürk’ün eşinin imzalı izni ile Maslak’ta özel bir hastaneye kaldırılarak ameliyata alınacağı bildirilmiştir.

Fırat Topkorur kimdir?

Yakışıklı oyuncu Fırat Topkorur Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunudur. Sende Gitme’de, Fatih Harbiye, Son Çıkış ve son olarak Kehribar dizilerinde rol alan Fırat Topkorur 1982 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Oyunculuğun yanı sıra hobi olarak film izlemeyi, motosiklet ve denizden hoşlandığını belirtmiştir.

Gülçin Şantırcıoğlu kimdir?

9 Eylül Üniversitesi Konservatuvarı Sahne Sanatları Opera Şan Bölümü’nde eğitim alan oyuncu Gülçin Şantırcıoğlu hem sesi hemde oyunculuğu ile bir çok ödülünü sahibidir. 1977 yılında dünyaya gelen Gülçin Şantırcıoğlu 2016 yılında Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan Oyunbozan dizisi oyuncuları kadrosuna Mine karakteri ile dahil olmuştur. Gülçin Şantırcıoğlu aslen İzmir doğumludur.

Osman Albayrak kimdir?

1977 yılında dünyaya gelen Osman Albayrak AÜDTCF Oyunculuk Bölümü mezunudur. Bir çok dizi ve sinema filminde rol alan oyuncu yeni sezonda ise Atv televizyon kanalında yayınlanan Yeter dizisi kadrosunda yer almakta ve dizide Coşkun karakterini canlandırmaktadır. Osman Albayrak aslen İzmit’lidir.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama