Eliz Sakuçoğlu Sessizliğini Bozdu: Yapılan Hayal Ürünü Yorumları Hayretle İzliyorum, Yazık!

Murat Boz ve Aslı Enver ayrılığı magazin gündemini meşgul etmeye devam ederken, iddiaların ortasındaki isim Eliz Sakuçoğlu hakkında çıkan haberlerin ardından ilk kez konuştu.

Eliz Sakuçoğlu Sessizliğini Bozdu: Yapılan Hayal Ürünü Yorumları Hayretle İzliyorum, Yazık!
Eliz Sakuçoğlu Sessizliğini Bozdu: Yapılan Hayal Ürünü Yorumları Hayretle İzliyorum, Yazık! melek eren

Murat Boz ile yaşadığı aşk bir dönem gündemden düşmeyen Eliz Sakuçoğlu, Aslı Enver ve Murat Boz ayrılığının ardından bir kez daha gündeme geldi. Ayrılığın nedeni olarak gösterilen Sakuçoğlu, çıkan haberlere isyan etti. Murat Boz’dan ayrıldıktan sonra cesur paylaşımları ile adından sıkça söz ettiren, muhabirlere her zaman ilişkileri hakkında da açıklamalar yapan ve her şeyi açıkça konuşan Eliz Sakuçoğlu, bu ayrılığa neden olarak gösterilmesine adeta isyan etti. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla haberlere ateş püsküren Sakuçoğlu, o iddiaları yalanladı.

İşte, Eliz Sakuçoğlu’nun o paylaşımı:

“Yazık… Yapılan hayal ürünü yorumları hayretle izliyorum ve gerçekten çok üzülüyorum. Bir sürü senaryodan sonra bu sefer de benim ismimin ayrılık malzemesi yapılması inanılmaz. Murat Boz’la Amerika’da buluştuğum, Türkiye’de gizli gizli görüştüğüm yönündeki iddiaların hepsi yalan! Bu haberler ile kamuoyuna yanlış bilgi vermek bir yana; insanlara, yaşadıkları ilişkilere büyük haksızlık ve saygısızlık yapılıyor ne yazık ki! Her zaman olduğu gibi yaşanan güzel bir üstüne akbabalar gibi toplanılıp, insanların duyguları, yaşadıkları acımasızca magazin malzemesi haline getiriliyor… Bugüne kadar hakkımda yapılan asılsız haberlere karşı sessizliğimi hep korudum. Ülkede, dünyada bunca önemli olay olup biterken, insanların özel hayatlarının bu kadar didiklenmesine gerçekten bir anlam veremiyorum. Ama bilinmesini istiyorum ki; bundan sonra ismimin gerçek dışı iddialar ile gündeme getirilmesine asla müsaade etmeyeceğim. Bu iftiraları yayanlar, yayınlayanlar hakkında yasal yollara başvurarak hakkımı arayacağım.”

eliz sakuçoğlu eliz sakuçoğlu kimdir aslı enver murat boz ayrılığı murat boz ve aslı enver neden ayrıldı
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama