Yumurtadan Çıkan Civciv Herkesin Ağzını Açık Bıraktı

Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde Bir tavuğun yumurtasından çıkan civciv herkes de şaşkınlık yarattı. tavuğunun yumurtasından dört ayaklı civciv çıktığını gören tavuğun sahibi ise bu civciv yaşatmak için ne gerekiyorsa onu yapacağını söyledi.

Yumurtadan Çıkan Civciv Herkesin Ağzını Açık Bıraktı
Yumurtadan Çıkan Civciv Herkesin Ağzını Açık Bıraktı melek eren

Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde Bir tavuğun yumurtasından çıkan civciv herkes de şaşkınlık yarattı.  tavuğunun yumurtasından dört ayaklı civciv çıktığını gören tavuğun sahibi ise bu civciv yaşatmak için ne gerekiyorsa onu yapacağını söyledi. 

Çermik ilçesine bağlı Göktepe Mahallesi'nde çiftçilik yapan Sefer Bozkurt'un tavuklarından birinin yumurtasından çıkan civciv, diğerlerinden farklıydı. Çünkü bu civcivin 4 ayağı vardı. 

CİVCİVİN 4 AYAĞI VAR
Çiftçi Bozkurt,  Civcivin dört ayaklı olduğunu görünce kendisinin de çok şaşırdığını belirterek, "Tavuğum zaman zaman ortadan kayboluyordu. Tavuğu 2 gün önce takip ettiğimde, 20 tane yumurta yaptığını gördüm. Civcivleri kontrol ederken, birinin yerinden kalkmadığını gördüm. Onu almak isterken anne tavuk üzerimize gelmeye başladı. Merakım daha da arttı. Civcive baktım, yerinden kalkamıyordu. Aldım inceledim 4 ayağının olduğunu gördüm. Çok şaşırdım. İlk kez 4 ayaklı civciv gördüm. Hemen alıp ilçedeki veterinere götürdüm. İnceledi, yapabileceği bir şey olmadığını söyledi. Bende mahalleye götürdüm. Yaşatabildiğim kadar yaşatmak için çaba harcayacağım" dedi.

diyarbakır çermik 4 ayaklı civciv civciv son dakika yerel haberler
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama