Yer Balıkesir! Ateist Vatandaş Vasiyet Bıraktı, Cenazesi Bakın Nasıl Gömüldü?

Balıkesir'in Ayvalık İlçesi'nde iddiaya göre ateist olan vatandaş Atilla Yüksel önceki gece aniden fenalaşarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden yaşlı adamın oğlu Özgün Yüksel cenazeyi sıra dışı şekilde toprağa verdi ve bunun babasının vasiyeti olduğunu söyledi.

Yer Balıkesir! Ateist Vatandaş Vasiyet Bıraktı, Cenazesi Bakın Nasıl Gömüldü?
Yer Balıkesir! Ateist Vatandaş Vasiyet Bıraktı, Cenazesi Bakın Nasıl Gömüldü? melek eren

Balıkesir'in Ayvalık İlçesi'nde iddiaya göre ateist olan vatandaş Atilla Yüksel önceki gece aniden fenalaşarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.  Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden yaşlı adamın oğlu Özgün Yüksel cenazeyi sıra dışı şekilde toprağa verdi ve bunun babasının vasiyeti olduğunu söyledi. 

Özgün Yüksel,  Ateist olduğu iddia edilen babasını defin işlemleri sırasında dini tören yapılmasını istemedi.  Ayrıca cenazenin toprağa verildiği kabrin içindeki toprağında cenazeye değmemesi için tamamen betonla kaplandı.

MEZARIN İÇİNE BETON DÖKÜLDÜ
Ayvalık ilçesinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden babasının cenazesine imamın ve cemaatin katılmasını istemeyen adam mezarın içine önce beton döktürdü ardından da babasını tıraş takımlarını ve fotoğrafları koydu.  Mezarlıkta cenazenin defin işlemleri sırasında ailenin yanı sıra zabıta ve jandarma ekipleri de hazır bulundu.

ANNESİNİ GÖRÜNCE ÇILGINA DÖNDÜ
 Diğer yandan Özgün Yüksel cenazenin defin işlemleri sırasında annesini karşısında görünce adeta çılgına döndü.  Annesinin Mezarlıktan çıkarılmasını isteyen adam babasının tek başına toprağa verdi. 
İşte o ilginç cenaze töreninden kareler;

balıkesir ayvalık ateist son dakika son dakika haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama