Terörist Başı Gülen’den Tehdit Gibi Açıklamalar! “Erdoğan Beni Bitirebilirse…”

Terörist başın Fethullah Gülen, Alman radyon kanalına konuştu. Birçok açıklama yapan Gülen, Ahmet Davutoğlu ve Abdullah Gül’ün yanı sıra 50 milletvekilinin de kendisine ziyarete geldiğini söyledi. İşte detaylar...

Terörist Başı Gülen’den Tehdit Gibi Açıklamalar! “Erdoğan Beni Bitirebilirse…”
Terörist Başı Gülen’den Tehdit Gibi Açıklamalar! “Erdoğan Beni Bitirebilirse…” Hasan Vural Topbaş

Terörist başın Fethullah Gülen, Alman radyon kanalına konuştu. Birçok açıklama yapan Gülen, Ahmet Davutoğlu ve Abdullah Gül’ün yanı sıra 50 milletvekilinin de kendisine ziyarete geldiğini söyledi. İşte detaylar...

249 şehit verdiğimiz 15 Temmuz gecesinin baş mimarı hain terörist başı Fethulah Gülen, Almanya’nın radyo kanalı NPR’ye röportaj verdi. Terörist başı Alman radyosuna yaptığı açıklamalarında kendisine biat eden cemaatinin Tanrı’ya bağlı sevgi ve özveri hareketi olduğunu iddia ederken, bundan sonra da kendi cemaatinin harika işler yapacağını söyleyerek adeta tehditler savurdu. 

ERDOĞAN BENİ BİTİREBİLİRSE...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ilişkin de açıklamalar yapan terörist başı Fethullah Gülen, “Erdoğan beni bitirebilirse hareketteki herkesin çözülebileceğini düşünüyor ama bu hareket Tanrı’ya bağlı bir sevgi ve özveri hareketidir. Bizden sonra da insanlar harika işlerini yapmaya devam edecektir” ifadelerini kullandı. 
Kendisine binlerce kişinin ziyarete geldiğini söyleyen Gülen, “Ziyaret edenler arasında 50 milletvekili yanı sıra Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu bulunuyordu” ifadelerini de kullandı.

 

FETÖ Fethullah Gülen Recep Tayyip Erdoğan Ahmet Davutoğlu Abdullah Gül
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama