Suriyeliler İle Mahallelilerin Birbirine Girdiği Kavgada Silahlar Konuştu! 3 Kişi Yaralandı

İstanbul Fatih’te tehlikeli bir gerginlik yaşandı! Mahalleli ile Suriyelilerin birbirine girdiği kavgada silahlar konuştu ve kavgada 3 kişi yaralandı. İşte detaylar…

Suriyeliler İle Mahallelilerin Birbirine Girdiği Kavgada Silahlar Konuştu! 3 Kişi Yaralandı
Suriyeliler İle Mahallelilerin Birbirine Girdiği Kavgada Silahlar Konuştu! 3 Kişi Yaralandı Hasan Vural Topbaş

İstanbul Fatih’te tehlikeli bir gerginlik yaşandı! Mahalleli ile Suriyelilerin birbirine girdiği kavgada silahlar konuştu ve kavgada 3 kişi yaralandı.  İşte detaylar…

İstanbul Fatih’te tehlikeli gerginlik! İstanbul’un Fatih İlçesi’ndeki Ali Kuşçu Mahallesi’nde akşam saatlerinde mahalleli ile Suriyelilerin arasında henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten ötürü tartışma yaşandı. Tartışma ise uzayınca bir anda kavgaya dönüştü ve kavgada ise silahlar çekildi. Silahların ateşlendiği kavgada Hamis Aysa (42), Halit Aysa (23) ve Abdo Aysa (21) isimli üç Suriyeli yaralandı.

MAHALLEDE GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINDI

Yaşanan kavga üzerine bölgeye çok sayıda polis ekipleri ve sağlık ekipleri geldi. Kavgada silahla vurulan 3 Suriyeli ise hemen Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülürken, polis ekipleri ise mahalleyi kontrol altına aldı ve giriş çıkışları kapattı.

Mahallede incelemelerde bulunan polis ekipleri çok sayıda boş kovan bulurken, olay sırasında kimin ya da kimlerin silahla ateş açtığını bulabilmek için çalışma başlattı. Olayla ilgili olarak da soruşturma başlatıldı. 

İstanbul İstanbul haberleri Suriye silah haberler haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama