Son Dakika! Şemdinli'de Çatışma, 2 Terörist Öldürüldü

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi kırsalında Güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çatışma çıktı. Çıkan çatışmada ilk belirlemelere göre 2 terörist öldürüldü 1 teröristi sağ olarak yakalandı. Güvenlik güçlerinin bölgede hava destekli operasyonları devam ediyor.

Son Dakika! Şemdinli'de Çatışma, 2 Terörist Öldürüldü
Son Dakika! Şemdinli'de Çatışma, 2 Terörist Öldürüldü melek eren

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi kırsalında Güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çatışma çıktı.  Çıkan çatışmada ilk belirlemelere göre 2 terörist öldürüldü 1 teröristi sağ olarak yakalandı.  Güvenlik güçlerinin bölgede hava destekli operasyonları devam ediyor.

Güvenlik güçleri Şemdinli ilçesi Çatalca bölgesinde operasyonlarını hız kesmeden devam ediyor.  Güvenlik işleri bu sabah saatlerinde bir grup PKK'lı teröriste sıcak temas sağladı.  Çıkan çatışmada iki terörist öldürülürken bir terörist sağ olarak ele geçirildi.  Çatışmanın ardından bölgeye takviye ekipler sevk edilirken Taarruz helikopterleri de havadan operasyonları destek verdi.  Grupta bulunan diğer teröristlerin Kaçış işi güzergahları helikopterler tarafından ateşe altına alındı. Ayrı güvenlik güçlerinin de bölgede sıcak takibi devam ediyor.  Hakkâri’nin Şemdinli ilçesi kırsalında hava destekli operasyonlarını genişleyerek sürdüğü öğrenildi.

 

Hakkari Şemdinli PKK operasyon çatışma son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama