Selahattin Demirtaş'ın Avukatından Flaş İddia: Birkaç Gün İçinde Tahliye Edilecek

HDP'nin tutuklu Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ın avukatı 24 Haziran seçimlerini Kısa bir süre kala iddialı açıklamalarda bulundu. Avukat, Selahattin Demirtaş'ın birkaç gün içerisinde tahliye edilecek konusunda hiçbir kuşkusunun olmadığını söyledi.

Selahattin Demirtaş'ın Avukatından Flaş İddia: Birkaç Gün İçinde Tahliye Edilecek
Selahattin Demirtaş'ın Avukatından Flaş İddia: Birkaç Gün İçinde Tahliye Edilecek melek eren

HDP'nin tutuklu Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ın avukatı 24 Haziran seçimlerini Kısa bir süre kala iddialı açıklamalarda bulundu.  Avukat,  Selahattin Demirtaş'ın birkaç gün içerisinde tahliye edilecek konusunda hiçbir kuşkusunun olmadığını söyledi. 

Selahattin Demirtaş'ın avukatı Ankara 19’uncu Ağır Ceza Mahkemesi'nde tahliye için başvuruda bulundu.  Önceki gün bir açıklama yapan Avukat Karaman, Tahliye başvurusunun henüz sonuçlanmadı ını ancak birkaç gün içerisinde tahliye edileceğinden şubesinin olmadığını söyledi. 

'HİÇ KUŞKUM YOK BİRKAÇ GÜN İÇİNDE TAHLİYE EDİLECEK'
 Demirtaş'ın avukatı Karaman K24'e yaptığı açıklamada, Demirtaş ile ilgili yaptıkları tahliye başvurusunda Henüz bir sonuç alamadıklarını belirterek, "Sayın Demirtaş'ın şu ana kadar bırakılmaması zaten başlı başına bir ayıp. Hukuki bir ayıptır. Özellikle cumhurbaşkanı adayı olduktan sonra ve adaylığı resmi olarak açıklandıktan sonra tutulması hukuki bir kabul edilemez. Hiç kuşkum yok birkaç gün içinde Sayın Demirtaş bence tahliye edilecek." ifadelerini kullandı. 

 

Selahattin Demirtaş tahliye avukat son dakika son dakika haberi selahattin demirtaş son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama