Kılıçdaroğlu’ndan Flaş Açıklamalar! “Bedeli Ölümdür”

Eskişehir’de konuşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, kendisinin susması için tehdit edildiğini söyledi ve "Dikkatli ol senin üstüne geliriz diye tehdit ediyorlar. Eğer susacaksam susmamın bedeli bellidir, ölümdür" dedi. İşte detaylar…

Kılıçdaroğlu’ndan Flaş Açıklamalar! “Bedeli Ölümdür”
Kılıçdaroğlu’ndan Flaş Açıklamalar! “Bedeli Ölümdür” Hasan Vural Topbaş

Eskişehir’de konuşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, kendisinin susması için tehdit edildiğini söyledi ve  "Dikkatli ol senin üstüne geliriz diye tehdit ediyorlar. Eğer susacaksam susmamın bedeli bellidir, ölümdür" dedi. İşte detaylar…

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Eskişehir’e gitti ve burada önemli açıklamalarda bulundu! 2019 yılında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde halktan destek isteyen Kılıçdaroğlu, her saat her alanda çalışacaklarını söyledi ve "2019'da sağ sol yok, demokrasiden yana olmak var... Asla ve asla yorulmayacağız. Yorgunluk bizim kitabımızda yoktur. Her saat çalışacağız. Her alanda çalışacağız." ifadelerine yer verdi.

BEDELİ ÖLÜMDÜR 

Kendisinin susturulmak istendiğini ve bu yüzden tehdit edildiğini söyleyen Kemal Kılçdaroğlu, bedeli ölüm de olsa susmayacağını ve 80 milyonun hakkını savunacağını belirterek, “Kılıçdaroğlu dikkatli ol senin üstüne geliriz diye tehdit ediyorlar. Eğer susacaksam susmamın bedeli bellidir, ölümdür. Ölürüz ve susarız ama düşüncelerimiz yaşar. Biz yetimin hakkını sonuna kadar savunacağız. 80 milyonun hakkını sonuna kadar savunacağız. Bizim yaptığımız savunma 80 milyonun hakkını savunmaktır.” ifadelerini kullandı.

Bu açıklamalarının ardından Yunanistan Savunma Bakanı’na da cevap veren Kılıçdaroğlu, 18 adayı 2019 yılında alacaklarını söyledi ve "Yunanistan Savunma Bakanı bana cevap veriyor 'gel de al' diyor. Dün söyledim, yine söyleyeyim, 2019'da geleceğiz, 18 adayı da o kayalığı da senin elinden alacağız. Rahmetli Ecevit nasıl Kıbrıs'a gittiyse aldıysa, aynı şekilde geleceğiz, alacağız" dedi.

 

kılıçdaroğlu Kemal Kılıçdaroğlu CHP siyaset haberleri Eskişehir haberleri
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama