İçişleri Bakanlığı Açıkladı! İşte Son Bir Haftada Terör Operasyonlarının Bilançosu

İçişleri Bakanlığı 14 - 21 Mayıs 2018 tarihleri arasında yurt genelinde yapılan terör operasyonlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bu tarihler arasında düzenlenen operasyonlarda 21 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

İçişleri Bakanlığı Açıkladı! İşte Son Bir Haftada Terör Operasyonlarının Bilançosu
İçişleri Bakanlığı Açıkladı! İşte Son Bir Haftada Terör Operasyonlarının Bilançosu melek eren

İçişleri Bakanlığı 14 - 21 Mayıs 2018 tarihleri arasında yurt genelinde yapılan terör operasyonlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.  Bu tarihler arasında düzenlenen operasyonlarda 21 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi. 

İçişleri Bakanlığı son bir haftada bölücü terör örgütleriyle mücadele kapsamında polis özel harekat,  Jandarma Özel Harekat ve jandarma komando birlikleri ile iç güvenlik operasyonları çerçevesinde Türk Silahlı Kuvvetleri'nin hava ve kara unsurların bin 388 operasyon düzenlendiğini belirtti. 

4 BİN 59 KİŞİ YAKALANDI
Düzenlenen operasyonlar kapsamında bölücü terör örgütü PKK'ya yardım ve yataklık yaptıkları iddiasıyla 190 kişi,  fethullahçı terör örgütü yapılanması ile mücadele kapsamında 527 kişi,  Terör örgütü DEAŞ ile irtibatlı oldukları iddiasıyla 35 kişi,  sol terör örgütleriyle mücadele kapsamında 16 zanlı gözaltına alındı. Operasyonlar kapsamında toplam 4 bin 59 kişi yakalandı. 

21 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ
İçişleri Bakanlığı açıklamasında düzenlenen hiç güvenlik operasyonlarında 11 ölü 8 ise ikisi teslim olmak üzere 21 teröristin etkisiz hale getirildiğini belirtti.   Ayrıca Şırnak,   Batman,  Mardin ve Diyarbakır'da da yürütülen operasyonlardan terör örgütleri tarafından kullanılan 6 sığınak,  barınak ve mağara ile tuzaklanan 7 el yapımı patlayıcının imha edildiği belirtildi.

 

son dakika son dakika haberi İçişleri bakanlığı 14 - 21 Mayıs haftası terör operasyonları operasyon
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama