Gelin ve Damadın En Mutlu Günü Kabusa Döndü, Düğün Salonu Yerine Karakola Gittiler

Beşiktaş Ortaköy'de düğün yapacakları Salonu gitmek için yola çıkan gelin arabasına başka bir araba çarptı. Gelin arabasında bulunanlar ve otomobil sürücüsü arasında kaza nedeniyle yumruklu kavga çıktı. Gelin ve damat bunun üzerine düğün aracından inerek polis aracına bindi ve Düğün Salonu yerine soluğu karakolda aldı. Gelin ve damadın başına gelen talihsiz olay ise cep telefonu kameraları kaydetti.

Gelin ve Damadın En Mutlu Günü Kabusa Döndü, Düğün Salonu Yerine Karakola Gittiler
Gelin ve Damadın En Mutlu Günü Kabusa Döndü, Düğün Salonu Yerine Karakola Gittiler melek eren

Beşiktaş Ortaköy'de düğün yapacakları Salonu gitmek için yola çıkan gelin arabasına başka bir araba çarptı.  Gelin arabasında bulunanlar ve otomobil sürücüsü arasında kaza nedeniyle yumruklu kavga çıktı.  Gelin ve damat bunun üzerine düğün aracından inerek polis aracına bindi ve Düğün Salonu yerine soluğu karakolda aldı.  Gelin ve damadın başına gelen talihsiz olay ise cep telefonu kameraları kaydetti. 

Sabah saat 0930 sularında meydana gelen olayda iddiaya göre düğün salonuna gitmek için yola çıkan gelin arabasına aynı yönde ilerleyen başka bir otomobile çarparak kaza Ya neden oldu.

KAZADAN SONRA YUMRUKLU KAVGA ÇIKTI
Gelin aracındaki kişiler ve otomobil sürücüsü arasında kaza nedeni ile başlayan tartışma kısa sürede Yumruklu kavgaya dönüştü.  Çevredekiler ise sürücüler kavga ederken araya girmek yerine kavgayı izlemekle yetindi.  Olay yerine ihbar üzerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken polisler kavgaya tutuşanları güçlükle sakinleştirdi.  Kazaya neden olduğu iddia edilen araç sürücüsü yerlerde sinir krizi geçirirken polis ekipleri sürücü sakinleştirmek için kelepçe takmak zorunda kaldı.

DÜĞÜN SALONU YERİNE KARAKOLA GİTTİLER
Daha sonra gelin ve damat da polis aracına bindirilerek karakola götürüldü.  Çift en mutlu günlerinde düğün salonuna gitmek yerine soluğu karakolda aldı.

istanbul ortaköy gelin ve damat kavga karakol
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama