Eskişehir'de Erkek Öğrencisine Cinsel İstismarda Bulunduğu İddia Edilen Öğretmenin Savunması Pes Dedirtti!

Eskişehir’de matematik öğretmeni S.Y. özel ders verdiği 17 yaşındaki erkek öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu iddiası ile yargılandığı davada 28 yıl 9 ay hapis cezası aldı. Sanık S.Y. mahkemede verdiği ifade ile herkesi şaşkına çevirdi. S.Y. savunmasında, “Fiziksel yapısı nedeniyle yaşının küçük olduğu belli değildi. Konuşmaları ve hareketleri yetişkin insan gibiydi. Kesinlikle suç işleme kastım yoktur” dedi.

Eskişehir'de Erkek Öğrencisine Cinsel İstismarda Bulunduğu İddia Edilen Öğretmenin Savunması Pes Dedirtti!
Eskişehir'de Erkek Öğrencisine Cinsel İstismarda Bulunduğu İddia Edilen Öğretmenin Savunması Pes Dedirtti! melek eren

Eskişehir’de matematik öğretmeni S.Y. özel ders verdiği 17 yaşındaki erkek öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu iddiası ile yargılandığı davada 28 yıl 9 ay hapis cezası aldı. Sanık S.Y. mahkemede verdiği ifade ile herkesi şaşkına çevirdi. S.Y. savunmasında,  “Fiziksel yapısı nedeniyle yaşının küçük olduğu belli değildi. Konuşmaları ve hareketleri yetişkin insan gibiydi. Kesinlikle suç işleme kastım yoktur” dedi. 

Eskişehir’de yaşanan iğrenç olayda, 2016-2017 yılları arasında erkek öğrencisi B.Ş.’ye matematik dersi veren öğretmen S.Y. hakkında cinsel istismar iddiası ile dava açıldı. Bugün 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada S.Y. hakkında 28 yıl 9 ay hapis cezası verildi. 

SAVUNMASI PES DEDİRTTİ
Mahkemede kendini savunan tutuklu sanık S.Y. yaşananlardan dolayı pişman olduğunu belirterek, “B.Ş. ile 2016-2017 yılları arasında bir temasımız, birlikteliğimiz olmadı. 2017 Haziran ayında bana mesaj attı. Birkaç kez mesajlaştık. Haziran ayında ilk kez evine gittim. Fiziksel yapısı nedeniyle yaşının küçük olduğu belli değildi. Konuşmaları ve hareketleri yetişkin insan gibiydi. Kesinlikle suç işleme kastım yoktur. Mesaj içeriklerine de bakıldığında bir yetişkin gibi olduğu görülmektedir. Benim 2 tane çocuğum vardır. Çocuklarım mağdur olacaktır. Mağdur olmaması için beraatımı ve tahliyemi istiyorum. Tutuklu olmam nedeniyle çocuklarım mağdurdur. Pişmanım. Adil bir karar vereceğinize inanıyorum.” dedi. Savunmanın ardından kararını açıklayan mahkeme heyeti öğretmen S.Y.’yi 28 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırdı.

 

eskişehir matematik öğretmeni erkek öğrenci cinsel istismar tecavüz
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama