Denizli'deki Bir Lisede Görevli Kadın Öğretmenin Öğrencisi İle Duygusal İlişki Yaşadığı Ortaya Çıktı

Denizli'de bir lisede görev yaptığı öğrenilen Kadın öğretmen ve erkek öğrenci arasında yaşanan duygusal ilişki Kadının eşinin boşanma davası açması ile gün yüzüne çıktı. Öğretmen hakkında olayın ortaya çıkmasından sonra Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından soruşturma başlatıldı. Soruşturmada öğrencinin ilişkiyi doğruladığı, kadın öğretmeninize iddiaları kabul etmediği öğrenildi. Boşanma davasında ise öğretmenin eşinin mahkemeye delil olarak sundu yazışma ve fotoğraflar, yasa Yollarla evde edilmediği gerekçesiyle kabul edilmedi. Fakat mahkeme, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün soruşturmasına dayanarak çiftin boşanması ne karar verdi.

Denizli'deki Bir Lisede Görevli Kadın Öğretmenin Öğrencisi İle Duygusal İlişki Yaşadığı Ortaya Çıktı
Denizli'deki Bir Lisede Görevli Kadın Öğretmenin Öğrencisi İle Duygusal İlişki Yaşadığı Ortaya Çıktı melek eren

Denizli'de bir lisede görev yaptığı öğrenilen Kadın öğretmen ve erkek öğrenci arasında yaşanan duygusal ilişki Kadının eşinin boşanma davası açması ile gün yüzüne çıktı. Öğretmen hakkında olayın ortaya çıkmasından sonra Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından soruşturma başlatıldı.  Soruşturmada öğrencinin ilişkiyi doğruladığı,  kadın öğretmeninize iddiaları kabul etmediği öğrenildi.  Boşanma davasında ise öğretmenin eşinin mahkemeye delil olarak sundu yazışma ve fotoğraflar,  yasa Yollarla evde edilmediği gerekçesiyle kabul edilmedi.   Fakat mahkeme, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün soruşturmasına dayanarak çiftin boşanması ne karar verdi.

Denizli'de bir lisede tarih öğretmeni olan E.P. ve bir erkek öğrencisi arasında 2 yıl önce duygusal ilişki başladı. İddiaya göre kadın Öğretmenin eş B.P.  31 Ekim 2016 tarihinde,  Eşi ve öğrencisinin WhatsApp yazışmalarını görünce Denizli ikinci aile mahkemesinde boşanma davası açtı.  Hatta B.P.  eşinin telefonuna bir program yükleyerek eşinin öğrencisi ile öpüşürken çekilmiş fotoğraflarını ve cinsel içerikli yazışmalarını da ulaştı.  Boşanmak isteyen koca bu görüntü ve yazışmaları mahkemeye delil olarak sundu. B.P,  Aynı zamanda bu delilleri Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü,  Başbakanlık iletişim merkezi ve okul yönetimine de göndererek eşinin öğrencisi ile ilişkisi olduğunu belirtip şikayetçi oldu.

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ SORUŞTURMA BAŞLATTI
İddialarına ardından Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü Kadın öğretmen hakkında soruşturma başlattı.  geçtiğimiz nisan ayında görevlendirilen Bir müfettiş tarafından yürütülen soruşturmada olay tarihinde 17 yaşında olduğu öğrenilen öğrenci A.U.Ş.,  öğretmeni ile duygusal ilişki yaşadığını kabul etti.  Öğretmenin öğrencisi ile ilişkisi olmadığını söyleyerek aralarında Sadece öğrenci öğretmen ilişkisi bulunduğunu lise dönemlerinde kız öğrencilerin erkek öğretmenlerine Erkek öğrencilerin ise bayan öğretmenlerine ilgi duyduğu gibi öğrencisinin de kendisine ilgi duymuş olabileceğini söyledi.  Aslı öğrencisiyle birbirlerine duygusal mesajlar göndermediğini söyleyen öğretmen,  eşinin kendisine ait evi almak için öğrencisi ile ilişkisi olduğunu iddia ettiğiniz bunun sadece bir iftira olduğunu söyledi. 

OKUL İŞLEM YAPMADI İDDİASI 
Ayrıca, Öğretmen ve öğrenci arasında yaşanan bu ilişkinin okul yönetimine bildirildiği ancak okulun hiçbir iş ilanı yapmadığını iddia edildi.  Müfettişler bunun üzerine Okulun müdürü ve öğrencilerin de ifadelerini aldı.

denizli kadın öğretmen öğrencisi ile ilişki denizli haberleri son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama