Adana'da İş Adamı Cinayeti! Eşcinsel Sevgilisine Cesaret Hapı Verip Öldürttü

Adana'da bir iş adamının öldürmekten tutuklanan katil zanlısının Anlattıkları şok etti. Cinayet işlediğini itiraf eden ve olaydan sonra sürekli polise gitmek istediğini o anda birçok kez rüyasında gördüğünü ancak kendisine aldım ettirdiğini iddia ettiği kişinin kendisine engel olduğunu söyledi.

Adana'da İş Adamı Cinayeti! Eşcinsel Sevgilisine Cesaret Hapı Verip Öldürttü
Adana'da İş Adamı Cinayeti! Eşcinsel Sevgilisine Cesaret Hapı Verip Öldürttü melek eren

Adana'da bir iş adamının öldürmekten tutuklanan katil zanlısının Anlattıkları şok etti.  Cinayet işlediğini itiraf eden ve olaydan sonra sürekli polise gitmek istediğini o anda birçok kez rüyasında gördüğünü ancak kendisine aldım ettirdiğini iddia ettiği kişinin kendisine engel olduğunu söyledi. 

Geçtiğimiz günlerde Adana'da devriye görevi yapan polis ekipleri göl kenarında park halinde bulunan araçların yanına giderek kimlik kontrolü yapmak istedi.  Polis ekipleri 01 KN 889 plakalı otomobilin yanına geldiklerinde ise sürücü mahalinde kişinin hareketsiz olduğunu fark etti.  Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri şansını öldüğünü belirlerken,  yapılan İnceleme sonucunda şahsın 69 yaşındaki işadamı Kazım Fidancı olduğu ve 1 gündür kayıp olarak arandığı ortaya çıktı.  Polis ekipleri olaydan sonra katili bulabilmek için 350 güvenlik kamerasını inceledi.  Güvenlik kameralarında talihsiz adamın en son aracına bir kadın aldığını Ancak bunun kadın kılığına girmiş bir erkek olduğunu fark etti.  Polis ekiplerinin araştırmacısı sonucunda Kazım filancanın 20 yıl yanında çalışan Nizam i k ile ilişkisi olduğu belirlendi.

KADIN KILIĞINA GİRİP ÖLDÜRDÜ
Bu ilişki onu araştırmaya başlayan polis ekipleri kadın kılığına giren Halil İ.’nin eşcinsel olduğu bilgisine ulaştı.  Polis yapılan patlamanın ardından Nizami K.’nın 20 yıl Fidancı ile çatı işi yaptıktan sonra ayrı işyeri açtığını fakat Fidan, bütün işleri alması nedeniyle iflas ettiğini, bu duruma erkek sevgilisine anlatarak onu öldürmesini istediğini ve planladıklarını belirledi.

CESARET HAPI İÇİRDİ
Yapılan çalışmalar sonucunda polis ekipleri Nizami K. ile Halil İ., Fidancı’yı öldürmek için sosyal medya üzerinden hukuk olduğunu belirledi.  Kadın kılığına giren Halil Yiğit fidan ile sosyal medyadan iletişime geçerek ona randevu ve adres verdi.  Halil dinin kadın kılığında Fidancı ile buluştu bundan sonra Fidancı, şahsın erkek olduğunu anladı ve bunun üzerine Halil İ. bıçağı boğazına dayayarak göl kenarına getirdi.  Burada Nizami K.’ya ulaşan Halil İ. adrese geldiklerini söyledi.  Halil İ. burada Fidancı’yı kalbinden bıçaklayıp öldürdükten sonra olay yerinden Niza i K. ile otomobile binip kaçtı.  350 kamera görüntüsünü inceleyen polis zanlıları yakalandı.

 

son dakika adana iş adamı cinayet eş cinsel cesaret hapı
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama