Son Dakika! İsrail Dünyanın Gözü Önünde Katliam Yapıyor: Kötü Haberler Art Arda Geldi, Sayı 500’ü Geçti

ABD'nin Kudüs'e taşıdığı büyükelçiliğinin açılışı Nedeni ile başlayan gerginlik giderek tırmanıyor. Olaya tepki göstermek için Gazze sınırında gösteri yapan Filistinlilere İsrail askerleri ateş açtı. Olayda çok sayıda ölü ve yaralı olduğu öğrenilirken kötü haberler gelmeye devam ediyor.

Son Dakika! İsrail Dünyanın Gözü Önünde Katliam Yapıyor: Kötü Haberler Art Arda Geldi, Sayı 500’ü Geçti
Son Dakika! İsrail Dünyanın Gözü Önünde Katliam Yapıyor: Kötü Haberler Art Arda Geldi, Sayı 500’ü Geçti melek eren

ABD'nin Kudüs'e taşıdığı büyükelçiliğinin açılışı Nedeni ile başlayan gerginlik giderek tırmanıyor.  Olaya tepki göstermek için Gazze sınırında gösteri yapan Filistinlilere İsrail askerleri ateş açtı.  Olayda çok sayıda ölü ve yaralı olduğu öğrenilirken kötü haberler gelmeye devam ediyor. 

ABD'nin büyükelçiliğini Tel Aviv'den Kudüs'e taşıması için bugün Kudüs'te açılış töreni düzenleniyor. Filistinliler Trump'ın büyükelçiliğini Kudüs'e taşıma kararına daha önce de tepki göstermişti bugün açılış töreni nedeniyle Batı Şeria’da protesto gösterileri düzenleniyor. 

ÇOK SAYIDA ÖLÜ VE YARALI VAR

Haber ajansları tarafından geçirilen bilgilere göre İsrail Gazze sınırında çatışmalar başladı. İsrail askerlerinin açtığı ateş sınırı sonucunda hayatını kaybedenlerin sayısının 16'ya yükseldi yüzlerce yaralı olduğu öğrenildi.  Olaylarda hayatını kaybedenlerden birinin 12 yaşındaki Az-Adin Asamak isminde bir çocuk olduğu öğrenildi.  En az 512 kişinin plastik mermiler ve göz yaşartıcı gaz nedeniyle yaralandığı belirtilirken R yatırsın haberine göre Gazi sağlık yetkilileri tarafından yapılan açıklamada en az 35 kişinin ateşli silahlarla yaralandığı öğrenildi.

ABD büyükelçiliği Kudüs İsrail İsrail askerleri gazze filistin son dakika filistin son dakika kudüs son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama