Maytap Fabrikasında Yangın Çıktı! 17 Ölü

Hindistan’ın başkenti olan Yeni Delhi’de ki bir maytap fabrikasında yangın çıktı. Çıkan yangın ise acı bilançoya sebep oldu ve 17 kişinin hayatını kaybettiği tespit edildi. İşte detaylar…

Maytap Fabrikasında Yangın Çıktı! 17 Ölü
Maytap Fabrikasında Yangın Çıktı! 17 Ölü Hasan Vural Topbaş

Hindistan’da ki yerel basınların paylaşmış olduğu habere göre başkent Yeni Delhi’de büyük bir facia yaşandı. Hindistan’ın başkenti olan Yeni Delhi’de bulunan Bawana sanayi sitesindeki bir maytap fabrikasında henüz bilinmeyen bir sebepten ötürü akşam saatlerinde yangın çıktı.

17 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Fabrikada çıkan yangın ise zemin, bodrum ve birinci katta daha etkili oldu ve bu bölgeleri adeta küle çevirdi. Yangının çıktığını görenler ise hemen durumu itfaiye ekiplerine bildirdi ve olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi gönderildi. Ekiplerin ise yangına müdahale ettiği sırada fabrika içerisinde patlayan maytaplar yangının söndürüldüğü esnada zor anlar yaşattı.

Yangın ise saatler sonra güçlükle kontrol altına alındı ve daha sonra da bölgede incelemelerde bulunuldu. Yangının ise fabrikada bilançosu oldukça ağır oldu ve 17 kişi feci şekilde hayatını kaybetti. Ayrıca 6 ve daha fazla kişinin ise yangın esnasında fabrikada mahsur kaldığı öğrenildi. Bölgede incelemelerde bulunan yetkililer ise yangının elektrik sistemlerinden çıkmış olabileceğini belirttiler.

 

Hindistan Yeni Delhi yangın maytap maytap fabrikası dünya haberleri maytap fabrikasında çıkan yangın
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama