Kıyıya Vuran Şişme Kadını Cennetten Düşen Melek Zanneden Köylüler, Kıyafet Giydirip Dolaştırdı

Şişme kadın karaya vurunca adada yaşayan köylüler ona cennetten düşen bir melek zannetti. Şişme kadına elbiseler giyip dolaştıran köylüler yavaş yavaş eczanelerde uydurmaya başlayınca polis duruma el koydu.

Kıyıya Vuran Şişme Kadını Cennetten Düşen Melek Zanneden Köylüler, Kıyafet Giydirip Dolaştırdı
Kıyıya Vuran Şişme Kadını Cennetten Düşen Melek Zanneden Köylüler, Kıyafet Giydirip Dolaştırdı melek eren

Şişme kadın karaya vurunca adada yaşayan köylüler ona cennetten düşen bir melek zannetti.  Şişme kadına elbiseler giyip dolaştıran köylüler yavaş yavaş eczanelerde uydurmaya başlayınca polis duruma el koydu. 

Endonezya'da bir arada yaşayan köylüler, sahile vuran Şişme kadını Cennetten düşen bir melek zannederek kutsallığına inandı.  Polisler ise olayı duyduktan sonra toplumsal huzursuzluktan endişe ederek duruma müdahale etti. 

POLİS ŞİŞME KADINA EL KOYDU
AFP'ye bir demeç veren Yerel polis şefi Heru Pramukarno, "Memurlarımız geldiğinde, düşen 'meleğin' sadece bir cinsel ilişki oyuncağı olduğunu gördüler"  ifadelerini kullandı. Halk arasında şişme kadının bulunduğu sırada ağladığı gibi birçok efsane kısa sürede yayılırken polise Melek'in huzursuzluğa yol açabileceği konusunda artan heyecan ve endişeden sonra olaya el koydu. 

GÜNEŞ TUTULMASI İLE BAĞLANTI KURDULAR
Endonezya'nın merkezindeki Sulawesi'ye bağlı Banggai adalarında Köylülerin balık avladıkları sırada şişme kadını buldukları öğrenilirken, olayın güneş tutulmasının hemen ertesi günü gerçekleşmesi köylülerin iki olay arasında bağlantı kurumasına neden oldu.  Köylüler Güneş tutulmasından sonra meydana gelen bu olayı ilahi bir olay olarak değerlendirdi. 

KIYAFET GİYDİRİP BAŞÖRTÜSÜ TAKTILAR
Şişme kadını bulan köylü evine götürerek ona kıyafetler giydirdi.  Annesinin yardımıyla Şişme kadınla başörtüsü dahi takan adam bir an olsun yanından ayırmayarak tekne gezintisi bile çıkardı.  Adada internet erişimi dahi bulunmazken halkın cinsel ilişki oyuncağı hakkında bir fikir sahibi olmadığı öğrenildi.

 

Endonezya cinsel ilişki oyuncağı köylüler dünya haberleri
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama