İsrail İran’a Saldırdı! Askeri Üs Füzelerle Vuruldu

İsrail, Suriye’nin başkenti olan Şam’da ki İran askeri üssüne jetlerle saldırı düzenledi. Suriye’de bulunan hava savunma sistemleri de bu saldırının ardından İsrail’e füze atışı yapıp saldırının karşılığını verdi. İşte detaylar…

İsrail İran’a Saldırdı! Askeri Üs Füzelerle Vuruldu
İsrail İran’a Saldırdı! Askeri Üs Füzelerle Vuruldu Hasan Vural Topbaş

İsrail, Suriye’nin başkenti olan Şam’da ki İran askeri üssüne jetlerle saldırı düzenledi.  Suriye’de bulunan hava savunma sistemleri de bu saldırının ardından İsrail’e füze atışı yapıp saldırının karşılığını verdi. İşte detaylar…

İsrail’den İran’a flaş saldırı! İsrail jetleri bugün Suriye’nin başkenti olan Şam’da ki İran askeri üssüne saldırı düzenledi ve üsse füze atışı yaptı. Saldırıyı yapan jetler ise Lübnan hava sahasını kullandı. İsrail jetlerinin vurduğu yer ise Şam’a 13 kilometre uzaklıkta bulunmakta olan El Kisva.

İRAN’DAN CEVAP GECİKMEDİ

İsrail jetlerinin Suriye’de bulunan İran askeri üssüne saldırıda bulunmasının ardından bölgede şiddetli patlamaların olduğu belirtildi. Suriye İnsan Hakları Gözlem Evi ise yaptığı açıklamada Şam’da ve çevre bölgelerinde bu patlamanın ardından elektriğin kesildiği bilgisini verdi.

Yaşanılan saldırı sonrası ise cevap gecikmedi ve Suriye’de bulunan hava savunma sistemi de İsrail’in jetlerine füzeli saldırı düzenledi. Yaşanılan bombalı saldırı sonrasında ise Suriye ve İran kanadından henüz net bir açıklama yapılmadı. 

İsrail İran İsrail'den İran'a füze saldırısı dünya haberler jetler Suriye Şam İran askeri üssüne saldırı
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama